hur du tar bort fabriken radion i en 99 chevy Tahoe

hur du tar bort fabriken radion i en 99 chevy Tahoe

Chevrolet Tahoe omarbetades för 2000-års modell. Den tidigare karosseriform byggdes från 1995 till 1999. Detta är känt som den generation en Chevrolet Tahoe. Åtkomst till 1999 Tahoe fabrik radio kräver att ta bort den främre instrumentpanelen. När panelen tas bort, är radion bort. Proceduren tar 10 till 20 minuter. Det är samma i alla 1995 till 1999 modeller

Du behöver:. . . ". 1"
Tänger


1
Shift Tahoe i växel Detta kräver att man flyttar växelreglaget hela vägen till höger. Den ger den främre instrumentpanelen tas bort. Stäng av motorn och tillämpa parkering-bromspedalen.
2.
Lossa kabeln från batteriet terminalen. Vrid muttern på kabeln så att den lossnar, och lyft sedan kabel från batteriets terminalen.
3.
Ordentligt tag i vänster sida av front-instrumentbrädan (ovanför vänster luften vent). Dra den övre delen av panelen mot dig ordentligt för att frigöra inre klipp. Den övre delen av panelen bör hänga fritt.
4.
Tryck strålkastare-strömbrytarpanelen bakåt att frigöra den från instrumentbrädan. Utöva tryck på framsidan, inte baksidan.
5.
Ta in den högra sidan av främre instrumentpanelen. Dra panelen mot dig fast att släppa det. Peer bakom panelen för att se om det finns ett samband mellan panelen och instrumentbrädan. Vissa modeller har en, andra inte. Om det finns ett samband, koppla ur den för att förbereda för dash-panel borttagning.
6.
Lyft instrumentbrädan uppåt, ovanför ratten. Flytta den till någon sida för att ge tillgång till fabriken radion.
7.
Skjut de två spakarna ner på vardera sidan om fabriken radion. Detta frigör radion. Dra den mot dig för att ta bort. Koppla bort anslutningarna från bakom det.

Tips och varningar


 • Lämna aldrig ditt Tahoe utan uppsikt när den är i växel. Om du behöver ett steg bort, flytta shifter tillbaka till "Park".


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter en cb till ett 12 volts säkring
  hur man läser däck etiketter
  hur du tar bort en stereo från en 2004 toyota corolla
  Hur ökar rubriker hästkrafter?
  hur man programmerar en Chrysler 300M garageportöppnare
  hur du anpassar importera bilar
  hur man installerar en subwoofer med inbyggd förstärkare
  hur byta platser på ett 93 honda
  hur man installerar en bilstereo i en 1993 chevy
  instruktioner för en Chrysler garageportöppnaren