PT Cruiser intag avlägsnande

PT Cruiser intag avlägsnande

Intaget slang i en PT Cruiser ansluter spjällhuset till luftfiltret, och ansvarar för routing luften genom att motorn. Ta bort intaget slangen och ersätta den med en prestanda intag kan förbättra hästkrafter och gas körsträcka, och potentiellt öka andrahandsvärdet på bilen också. Först, måste du ta bort den gamla intaget, som tar ca 15 minuter

Du behöver:. .
Nut-förare som


1
Pop. huven. Leta reda på intaget slangen på baksidan av motorn, med luftfiltret på förarsidan. Lossa de elektriska ledningarna till intaget slangar med händerna.
2.
Håll motorhuven med båda händerna och dra den rakt upp mot huven för att ta bort den från bilen. Ta bort slangklammer ansluter intaget slangen till spjällhuset med nut-uppsättning drivrutiner.
3.
Leta reda på vevhuset avluftningsslangen som ansluter ventilkåpan på motorn till insuget slangen . Dra bort det av ventilkåpan med händerna.
4.
Håll luftfiltret box med båda händerna. Lyft vertikalt upp från av fendern väl att släppa gummi klipp som håller den på plats. Dra luftfilter box och intaget slangen ur motorrummet.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion från en bil
hur du tar bort C-10 kontrollgrupperna
hur man installerar en FM-modulator i en 2004 Acura TSX
hur du tar bort en dörrpanel på en 1998 chevy S-10
hur bilar tune idrott
hur man installerar mustang projektor strålkastare
16-tums hjul jämfört med 15 tums hjul
hur man tråd i en stereo till din pickup
hur man använder fälgar till en 1997 ford explorer
hur man kan anpassa en 1998 ford Windstar garageportöppnare