hur man installerar ett rack biltaket

hur man installerar ett rack biltaket

Takräcken fästa till toppen av din bil och används för att bedriva gods, bagage eller cyklar som att resa. Dessa ställningar kommer i flera olika storlekar och konfigurationer så att du får rätt enhet för dina behov. För att säkerställa att ditt gods kommer att förbli på toppen av ditt fordon, måste du se till racket är korrekt installerad. För vissa ställningar, kräver denna borrning i taket

Du behöver:.
Takräcken kit
. Bil.
Måttband.
Borra med metall bit.
Skruvmejsel.


1.
Sätt rack tillsammans. Varje rack är olika så följ anvisningarna med racket. Vanligtvis innebär fästa leder till två montering remsor och sedan fästa racket barer att lederna.
2.
Placera gallret på den översta av fordonet och mäta mellan rack och sidorna av fordonet för att säkerställa att racket är i centrum.
3.
Borra hål i taket på bilen genom styrhålen på monteringsplåtarna ur racket. Om du inte kan få en bra vinkel, borra precis tillräckligt för att göra ett indrag, ta bort rack, och sedan borra hålet.
4.
Placera stället tillbaka över hålen. Säkra rack genom att skruva in skruvarna med en skruvmejsel.
5.
Skala uppbackning från någon slip band som kan ha kommit med kit och tillämpa dem på taket av din bil. Se till att bilen är fri från skräp när du tillämpar dem och se till att de jämnt fördelade.

Tips och varningar


 • När racket är installerad kan du kunna anpassa bredden av den för att passa dina behov. I så fall kommer ditt rack har nog knapparna på lederna som gör att du kan glida racket över monteringsplåtar.
 • Undersök ditt rack innan du installerar den. Vissa ställningar kräver inte borrning och kan bara fästa på siderails på taket av bilen. Se till att du inte borra onödiga hål i ditt tak.
 • Se upp för eventuella metallspån som kan ha uppstått när du var borrning. Torka upp bilen med en trasa innan du kör bil för att eliminera dessa spån.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en ljuddämpare från en 2006 Dodge Ram
  chevy astro trim alternativ
  hur man byter strålkastaren glödlampa på en Volvo 850
  pionjär bilstereo information
  hur du tar bort streck för en 2005 Nissan Pathfinder
  konvertibla registreringsskylt idéer
  gör det själv avgaser rubriker
  hur du installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo
  hur du tar bort en 2000 Honda Civic radio
  hur du tar bort en fabrik radio från en 1999 Chevrolet Tahoe