hur man installerar en DVD-spelare i en automatisk

hur man installerar en DVD-spelare i en automatisk

Digital Video Disc (DVD) spelare vanligtvis installeras i instrumentpanelen med hjälp av en fordonsbaserad kit. DVD-spelare är konstruerade för att arbeta med en 12-volts likström (DC) Negativa Ground elsystem. I den osannolika händelsen din bil inte är kopplad så här, kan du köpa en inverter att omvandla elnätet. Installationen är mycket likt en CD-spelare och du kan använda en befintlig CD-spelarens hårdvara för att fästa DVD-spelaren till brandväggen

Du behöver:.
Kontrollpanel
. Huvudenheten.
Ärmen.
Trimma plattan.
Nätsladden.
Ljud /videokablar.
Monteringsbult.
Gummikudde.
Låsmuttern.
Brickor.
Handtag.


1.
Kontrollera att du har lämplig plats för installation och hur stor den maximala vinkeln är för den enhet som ska installeras. Använd DVD-spelare av installationen för toleranser som krävs. JVC: s DVD-spelare kräver en vinkel på mindre än 30 grader.
2.
Skjut fästbulten över Gummikudde och skruva fast bulten i fästbulten hålet i mitten på baksidan av DVD-spelaren.
3.
Ta bort bilens negativa batteripolen och utföra erforderliga elektriska anslutningar. Anslut den svarta kabeln från DVD-spelaren till bilens chassi. Det är marken. Anslut den gula konstant 12-volts bly från DVD-spelaren till en levande terminal i säkringsplinten ansluter till bilbatteriet. Bypass tändningslåset. Anslut den röda kabeln till ett tillbehör terminal i säkringsplinten.
4.
Anslut alla tillbehör såsom makt antenn, subwoofers och externa skärmar video. Anslut högtalarna. Anslut sladden parkeringsbromsen. Sätt tillbaka den negativa batteripolen och testa DVD-spelarens funktion.
5.
Klipp trim plattan på hylsan och skjut huvudenheten i hylsan med den bifogade handtag. Clip kontrollpanelen på huvudenheten. Böj flikarna för att hålla hylsan på plats.
6.
Fäst hela assemblage på den befintliga perforerade vistelse på baksidan av facket i instrumentbrädan med fästbulten och en bricka. Se till att vistelsen är stadigt fäst på brandväggen genom att dra åt befintlig skruv.


Relaterade artiklar


2005 Ford byte nyckel instruktioner
hur man installerar en förstärkare till ett bestånd stereo
hur du tar bort en 2001 Mitsubishi Eclipse radio
hur man tråd en två-vägs delningsfilter
hur du hittar en 1966 ford thunberbird hjulsidor
hur du installerar en radio i en Hyundai Accent
hur du uppgraderar radion för en 2003 Dodge RAM 1500
hur man byter en radio i en Buick Regal
ford radio fronten tas bort
2001 Ford F150 kung ranch full radio avlägsnande