hur du tar bort stereon i en 1998 Honda Civic

hur du tar bort stereon i en 1998 Honda Civic

I 1998 års Honda Civic kom med en fabrik bandspelare som var en off-storlek form och monterades i en stor ram. Ersätta denna stereo med något mer modernt är ganska vanligt, eftersom inte bara kommer det att du kan lägga till en CD-spelare, iPod-integrering eller ens en flip-up DVD bildskärm, innebär den samtidigt att andrahandsvärdet på bilen. Borttagning av stereon tar ungefär 15 minuter
1.
Bort de två skruvarna längst ned på handskfacket med Phillips-skruvmejsel. Öppna handskfacket och ta bort den från bilen. Skruva loss de två skruvarna på vänster sida av handskfacket öppning med Phillips-skruvmejsel. Skruva loss skruvarna från den vänstra nedre instrumentbrädan, precis under ratten, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra panelen bort instrumentpanelen.
2.
Ta bort skruvarna på vänster sida av instrumentbrädan precis nedanför på radion med Phillips-skruvmejsel. Ta bort skruvarna i mitten av panelen med en skruvmejsel också. Dra ner på panelen och avlägsna den från bilen.
3.
Bort de två skruvarna som håller stereo på instrumentbrädan från undersidan av instrumentbrädan med 1/4-tums spärrfunktion och uttag. Tryck stereo-ut på instrumentpanelen bakom bezel med händerna. Koppla kablarna till stereon och ta ut den ur bilen.


Relaterade artiklar


registreringsskylt fras idéer
hur du redigerar min ’96 Impala SS
hur man fäster en RCA-uttag till en vw stereo
hur du redigerar en 1996 impala
hur man installerar en bilstereo i en 1994 S10
rostfritt stål dieselavgaser tips
hur man installerar en poweraid spacer spjällhus
hur man programmerar fjärrstyrning på en 1994 Ford Thunderbird
bullet nerf bar installera instruktioner
hur du ansluter en förstärkare till ett bestånd stereo