hur du tar bort radion från en ’99 Hyundai Accent

hur du tar bort radion från en ’99 Hyundai Accent

Mest 1999 Hyundai Accents kom med AM /FM kassettbandspelare snarare än CD-spelare. Eftersom kassettband har gått ur stil, kanske du vill ta bort den ursprungliga radion i Accent och ersätta den med en modern cd-spelare. En professionell kan ta itu med jobbet åt dig ganska snabbt, men detta vanligtvis kommer till en kostnad. Ta bort original radio från din 1999 Hyundai Accent är första steget till att installera en ny radio själv

Du behöver:.
Tänger
Phillips-skruvmejsel.


1.
Lossa kabeln från batteriet. Använd en tång för att lossa kabel mutter och lyft sedan kabeln rakt upp till låsa upp den.
2.
Dra Öppna askkoppen under radion. Tryck fliken Anslutning nedåt för att lossa askkoppen. Dra den mot dig för att ta bort den från mittkonsolen.
3.
Ta bort de två Phillips-skruvar gömd bakom askkoppen. Placera dessa skruvar i en liten kopp eller påse för förvaring.
4.
Justera förarsätet och det bakersta läget. Gå till området under ratten. Leta efter två anslutningar till höger om gaspedalen, intill den vänstra kanten av mittkonsolen. Dessa är de luftningsventil anslutningar. Koppla ur dem.
5.
Dra radio bezel mot dig för att ta bort den. Med de två skruvarna bakom bort askkoppen, det kommer av lätt. Det är fortfarande hålls av några klipp, ryck försiktigt för att haka på ramen. Bakom bezel hittar du anslutningen för akut-light switch. Koppla ur den.
6.
Ta bort de fyra skruvarna från hela radion. Dra radio fram emot att ta bort den. Koppla ur kabelstammen och antenn leda bakifrån.

Tips och varningar


 • Denna handledning är tillämpligt på alla Accenter mellan 1995 och 1999.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort streck stereon på en saturn ion
  hur du tar bort en KENWOOD-302
  billack lagar
  hur man programmerar en Keyless 1999 GMC Sierra
  hur man byter en stereo i en 1998 Dodge Neon
  hur man programmerar fjärrstyrning fjärrkontroller på en Dodge
  hur du installerar en radio i en Ford F-150
  resonating avgassystem tips
  2002 vw avgassystem tips
  hur du tar bort radion däck på ett 1997 Jeep Wrangler