hur du tar bort ett lager radio från en 2001 Subaru Outback legacy

hur du tar bort ett lager radio från en 2001 Subaru Outback legacy

Under 2001 var Subaru installation fortfarande bandspelare i sin Outback Legacy, trots att kassettbanden var alla, men utdöd. Om du vill ha något mer modernt i bilen, t. ex. en CD-spelare eller en iPod anslutningssättet kan du göra det genom att ta bort lager däck och installera en eftermarknad modell. I processen kan du få andrahandsvärde för fordonet och ytterligare funktioner som tidigare inte finns i bilen, t. ex. navigering eller Bluetooth

Du behöver:. .
Panel-borttagningsverktyg
Phillips-skruvmejsel.


1.
Ställ parkeringsbromsen. Placera den panel-verktyget för borttagning mellan sidorna av mittkonsolen och växel shifter. Tryck upp på verktyget för att smälla panelen gratis, ta sedan bort den från bilen. Ta bort skruvarna på botten av fickan precis framför växelspaken med Phillips-skruvmejsel. Dra fickan ut ur bilen.
2.
Ta bort askkoppen från instrumentbrädan. Ta bort skruven på toppen av askkoppen med Phillips-skruvmejsel. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "på". Sätt foten på bromsen och flytta Växelspak i sitt lägsta läge. Dra på ramen runt radio och luftkonditionering kontroller mot dig för att släppa klippen.
3.
Skruva av radio-och klimat kontroller från instrumentpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra monteringen av instrumentbrädan och koppla alla kablar från baksidan. Ta församlingen att en arbetsyta. Skruva radion från montering med Phillips-skruvmejsel.


Relaterade artiklar


Nissan kompressor-och nackdelar
hur du installerar en radio i ett 1994 Camaro
hur du tar bort radion i en 1993 ford escort
hur du tar bort bakre högtalarna i en 2000 Mitsubishi Eclipse
hur du kan få en datorskärm i en bil
hur man programmerar en fjärrstyrning på en 2005 impala
hur man installerar XM in i en Cadillac SRX
hur man programmerar en fjärrstyrning för en 1999 Dodge Dakota
komponenterna i en turboladdare
hur du tar bort radion från 1998 toyota corolla krok verktyg