hur du tar bort en radio från en 1993 ford explorer

hur du tar bort en radio från en 1993 ford explorer

Beståndet AM /FM stereo med i en 1993 Ford Explorer hade ett par olika varianter, med en modell som kommer med en bandspelare, och i sällsynta fall, en CD-spelare. Men att lägga till en eftermarknad stereo med nyare och mer moderna inslag som satellit radio eller iPod-integrering, kan inte bara lägga till funktioner till din SUV, men också kan potentiellt öka värdet på fordonet. Innan du kan göra dessa ändringar dock, måste du först ta bort beståndet däck

Du behöver:.
Phillips-skruvmejsel.
Ford radio-borttagning verktyg (nycklar).


1.
Öppna askkoppen och ta bort den från instrumentpanelen. Skruva loss de två skruvarna bakom askkoppen med Phillips-skruvmejsel, dra sedan bort infattningen runt radion.
2.
Placera en av Ford radio-borttagning nycklar i de två hålen på höger sida av instrumentbrädan och sedan göra samma sak på vänster sida, tills tangenterna klickar på radion. Håll en nyckel i varje hand och dra stereo ur instrumentbrädan samtidigt trycka de verktyg mot dörrpaneler, bort från mitten av däcket.
3.
Dra däck hela vägen ut i stereo. Luta den åt sidan så att du kan se baksidan av stereon. Ta bort de elektriska anslutningarna på baksidan av handen.


Relaterade artiklar


gör det själv bil box för subs
hur man bygger en bil motorantenn
hur man sätter en 1997 Honda Civic ex i betjänt läge
HHO konvertering
HHO kit information
hur man köper lågprofildäck
hur man byter en krängningshämmare
Avinstallera en 2008 stereo Chevy Cobalt
Harley Davidson vindrutan monteringsanvisningar
hur du tar bort nackstöden på en Silverado