hur du tar bort den främre stötfångaren från en 2003 chevy 1500

hur du tar bort den främre stötfångaren från en 2003 chevy 1500

Chevrolet 1500 är en serie av Suburban sport utility vehicles. 1500-serien väger ett halvt ton, i motsats till den 2500-serien, som väger tre fjärdedelar av ett ton. I 2003 års modell 1500 fick en förbättrad interiör med bättre kvalitet inredning. Känd för storlek och säkerhet är Chevrolet 1500-serien Suburban's stötfångare för att minimera skadorna från en bil kollision. Stötfångaren kan skadas av en kollision med en bil eller annat objekt, men lyckligtvis bort det är en enkel process. Det stora är det största problemet: kofångaren på 79 inches i diameter. Så länge du har en vän hjälpa dig att flytta kofångaren och har de rätta verktygen för att få bort det Suburban kan du ta bort din stötfångaren på mindre än en timme

Du behöver:
Stor platt skruvmejsel.
Phillips-skruvmejsel.
Blanket.

anvisningar


1.
Stäng av trucken och pop huven.
2.

Ta bort frontgallret ovanför stötfångaren som poppar upp de tre klippen behålla fronten på fordonet. Två klipp på båda sidorna av grillen och en är i centrum. Pop bort klippen genom att trycka på dem med chefen för den platt skruvmejsel och dra.
3.
Lossa de tre skruvarna på toppen av stötfångaren som tidigare omfattades av gallret med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna på båda sidorna av den övre delen av stötfångaren och den sista i mitten.
4.
Knä på marken framför stötfångaren på passagerarsidan och skruva loss den dolda skruv som sticker ut vertikalt. Gör samma sak på förarsidan.
5.
Knä bredvid passagerarsidan hjulet och skruva loss de tre skruvarna i hjulhuset. Dessa skruvar är framför hjulet och fäst stötfångaren i chassit. Upprepa denna process för förarsidan hjulhuset.
6.
Dra stötfångaren rakt ut från fordonet och placera den försiktigt på en filt så att den inte repas.


Relaterade artiklar


Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
hur man installerar rostfritt stål linjer broms
hur man tråd en amp med seriell & parallella
hur man ställa in en radiostation i en 2007 Dodge Charger
Hur stänger jag av strömmen till cigarettändaruttaget i en Ford Ranger?
fördelarna med en löstagbar panel bilradio
Hur man använder en Preval sprutpistol för att måla en bil
elektroniska prylar för bilar
Felsökning av installation bilstereo
hur du tar bort Roush F-150 hjul