hur du redigerar min ’96 Impala SS

hur du redigerar min ’96 Impala SS

Hur du anpassar din 1996 Chevy Impala är helt upp till din fantasi. Det finns ingen gräns för vad du kan göra för att ändra din 1996 Chevy Impala. Stereosystemet är en av de vanligaste saker som folk ändra. Ändra stereon är ett billigt projekt som inte kommer att ta mycket i termer av verktyg eller förberedelser, men det kommer att ta en kunskap om kabeldragning. Du kan slutföra detta projekt i cirka en timme

Du behöver:. .
Baslåda
Förstärkare.
Avbitartång.
Avisoleringstänger.
Högtalarkabel.
Skruvmejsel.
8-mätare tråd.
RCA-kablarna.


1.
Parkera Impala på plan mark i ett väl upplyst område, och öppna huven. Använd en skruvmejsel för att lossa kontakten på negativa batterianslutningen och dra den negativa kabeln bort av batteriet. Öppna bakluckan och placera subwoofers och förstärkare inne i stammen.
2.
Klipp högtalarkabeln tillräckligt länge för att sträcka från baksidan av subs till förstärkaren. Skala ändarna på högtalarkabeln 1/4-tums från toppen av högtalarkabeln med Avisoleringstänger. Sätt i ledningarna i positiva och negativa ingångar på följ. Anslut motsatta ändar av kablarna till motsvarande anslutningar på förstärkaren.
3.
Klipp och band ändarna på 5 fot i 8-gauge wire med avbitare och kabelskalare. Anslut ena änden av kabeln till anslutningen på förstärkaren som lyder "Ground". Anslut den andra änden av att ledningen till metallram Impala med en metall skruven som redan är på ramen inne i bagageutrymmet med hjälp av skruvmejsel.
4.
Klipp och band ändarna på 12 fot i 8-gauge wire med avbitare och strippa. Anslut ena änden av att kabeln till anslutningen på förstärkaren som läser "Ström". Anslut RCA-kablarna i sin färg-belagd anslutningar på förstärkaren. Klipp och band ändarna av 10 meter högtalarkabel och anslut ena änden av kabeln till anslutningen på förstärkaren som heter "Remote" eller "Remote bly. "
5.
Guide RCA, fjärr-och strömkablarna till framsidan av Impala längs passagerarsidan av Impala. Tuck trådarna under plast panel längs golvet för att dölja dem. Dra den främre passagerarsidan golvbeläggning från golvet och ta bort gummiproppen från brand väggen. Sätt i strömkabeln i motorrummet genom hålet i elden väggen.
6.
Lossa fästskruvarna på passagerarsidan på instrumentpanelen med hjälp av skruvmejsel och dra instrumentpanelen bort av branden väggen för att vinna extra till baksidan av stereon. Anslut fjärrkontrollen ledaren till motsvarande anslutning som lyder "Remote" eller "Remote Lead" och anslut RCA-kablar till motsvarande anslutningar.
7.
Tryck instrumentbrädan på plats och ersätta fästskruvarna. Dra åt fästskruven med hjälp av skruvmejsel. Leta rätt tråd längst ner i motorrummet på passagerarsidan och styra strömkabeln till batteriet. Anslut strömkabeln till batteriets positiva anslutningen med hjälp av skruvmejsel och batteriet kontakten.
8.
Anslut batteriets negativa kabeln och stäng huven.


Relaterade artiklar


Vad är Struts & stötdämpare?
hur man öppnar barnsäkra lås bildörren på en 1993 eskort
hur man installerar bakre fjäderben bar
hur du installerar en radio i en 1992 Honda Prelude
hur man använder en dubbel nyckel DIN avlägsnande
hur du installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo
hur man programmerar nyckelbrickan för en 1997 Buick
hur du kan få en datorskärm i en bil
användning av ren gummi smula
bilstereo bort i en 1993 honda