hur du ansluter en subwoofer i en 1997 Nissan Maxima

hur du ansluter en subwoofer i en 1997 Nissan Maxima

1997 års Nissan Maxima som fick namnet "de fyra-dörrars sportbil" i Nissan marknadsföring annonser att accentuera fordonsindustrin kapacitet mellanstora sedan. Den Maxima var utrustad med en standard AM /FM CD-spelare med frivilligt system inklusive premie högtalare. För en verkligt balanserad ljudanläggning, kan bilstereo entusiaster välja att installera en eftermarknad subwoofer med sina lager stereo. En sub skulle ge bas samt en förbättra ljudet i stereo. En förstärkare är nödvändigt att skapa en tillräckligt kraftfull signal att driva större högtalare, eller du kan välja att installera en aktiv subwoofer med en förstärkare som redan ingår.
1.
Lyft huven på Maxima att komma åt batteriet. Ta bort gummibeläggning över de negativa och positiva batteripolerna. Lossa den negativa batterikabeln klämma på den negativa inlägg med en 10 mm nyckel. Flytta den negativa batterikabeln från terminalen.
2.
Lossa positiva batterikabeln från den positiva batterikabel efter med nyckeln. Placera förstärkaren Kopplingsplint kit ringen på inlägget och dra åt kabelns klämma till den positiva polen bly.
3.
Anslut strömkabeln ur satsen till ringen terminalen och kabeln genom brandväggen i Maxima i insidan av fordonets hytt. Flytta till insidan av Nissan.
4.
Bänd övre instrumentpanelen, som ligger i mitten av instrumentbrädan, bort från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Dra ledningarna från baksidan av panelen och ställ den åt sidan.
5.
bort de två skruvarna på toppen av stereo montering med en Phillips skruvmejsel.
6.
Bänd kåpa omgivande växelväljaren spaken från mittkonsolen med panelen borttagningsverktyget.
7.
Ta bort skruven på vänster sida i askkoppen med en skruvmejsel. Tryck askkoppen till vänster och dra den från instrumentbrädan.
8.
Bort de två skruvarna bakom askkoppen med skruvmejseln. Skruvarna är den sista av de fyra totalt som håller stereo enheten i skvätt Maxima.
9.
Ta stereo montering av botten förvaringsficka och dra den från instrumentbrädan för Nissan.
10.
Dra stereo ledningar från baksidan av fabriken radion. Högtalarkablar och strömförsörjning är anslutna till den vänstra sidan av den bakre panelen. Dra ledningarna genom plasten kontakterna.
11.
Anslut Nissan stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av radion.
12.
Anslut signalen och sätt på bly kablar från förstärkaren kabelsats till lämpliga leder av kabelnätet adaptern. Adaptern kommer att få instruktioner om rätt anslutningar i den medföljande operativsystemet litteraturen.
13.
Feed förstärkaren ledningar genom baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet område på passagerarsidan av Maxima.
14.
Placera stereo montering tillbaka in i instrumentpanelen stereo dockan och ersätta skruvarna upptill och nedtill med skruvmejseln.
15.
tillbaka askkoppen i sitt spår i instrumentpanelen och återgå skruven till vänster i askkoppen med skruvmejseln. Placera kåpa runt växelväljaren spaken och tryck fast runt perimetern för att knäppa den på plats igen.
16.
Signalen och sätt på blykablar till platsen för subwoofer i bakluckan på Maxima. Kör strömkabeln från förarsidan mul-väl till bakluckan på bilen.
17.
Anslut strömkabeln till "power"-ingången på subwoofern. Anslut kablar från stereon till motsvarande uttag på sub. Stäng bagageluckan och tillbaka till batteriet.
18.
Placera den negativa klämman batterikabeln på Maxima negativa batteripolen. Dra åt klämman med nyckeln. Byt gummibeläggning över batteripolerna och stäng huven.


Relaterade artiklar


Grand Am marken effekter
hur man kan beräkna axeleffekt från vridmoment
hur man programmerar HomeLink i en Audi 2005 s4
Hur du knyter din universella bilklädslar?
hur man installerar en eftermarknad förstärkare i en 2001 Chevrolet Impala
hur du tar bort en 1999 radio mazda årtusenden
hur man kan öka bränsle körsträcka på en Jeep Grand Cherokee
vacklade hjul proffs & nackdelar
hur man installerar en blåsa av ventil på en WRX
fördelarna med en kompressor