hemlagad gps mount

hemlagad gps mount

GPS-system är en stor hjälp när det gäller att gå vilse resenärer till sin destination. För att ett GPS-system skall vara effektiv måste emellertid att det kan monteras på en plats där den lätt kan ses. Om du köpte din GPS-system från en efter marknaden återförsäljare, kan du inte fått en bil montera med det. Men med bara några få bitar av röret, kan du skapa din egen mount för systemet

Du behöver:.
Ruler
Två rullar med små självhäftande skum tejp med en 1/2-inch bred centrum.
1/2-tums PVC "T" gemensamt.
1/2-tums PVC "L" gemensamt.
1/2-inch PVC-rör.
PVC såg.
Kraftig plastbelagd tråd.


1.
Hitta en liten öppning i instrumentpanelen. Dessa vinklar är oftast på platser mellan två av instrumentbrädan komponenter eller i en öppning för att hålla papper och förändring. Mät storleken på denna öppning med linjalen.
2.
Rulla ut självhäftande skumtejp så att spolar passa väl vertikalt i utrymmet du hittade i instrumentbrädan. De bör passa in där så att de inte röra sig.
3.
Placera två spolar tejp på motsatta ändar av "T" gemensamt. Detta är basen av berget. Placera basen i streck öppningen med den sista delen av "T" vänd ut mot insidan av bilen.
4.
Fäst "L" fästet för utsatta delen av "T" fästet. "L" fästet ska peka uppåt.
5.
Placera bit PVC-röret i toppen av "L" fästet så det är sticker upp. Du kan behöva klippa PVC-röret med röravskärare att få det till en höjd som är bekvämt för dig att titta på.
6.
Wrap din GPS med kabeln så att kabeln skapar en vagga. Du vill vara säker på att du har tillgång till kontroll, är sidorna stadigt fästa på kabeln, och skärmen är synlig. Som ni wrap, bör du ha två ändar av kabeln pekande nedåt.
7.
Fäst kabeln till PVC-röret genom att linda den runt röret och knyta ihop ändarna. GPS ska sitta på toppen av röret.

Tips och varningar


 • få den starkaste ledare du kan för detta projekt. Ju starkare tråd, den kraftigare blir det att hålla GPS-systemet på plats.
 • Se till att fästet är ordentligt inkilad i öppen yta av fordonet. Du vill inte GPS för att komma flygande ur om du måste göra ett snabbt stopp.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar en Cadillac garageportöppnare
  bästa subwoofern & amp system
  hur du tar bort en stötfångare steg vakt på en 2000 chevy Silverado
  hur du tar bort stereon i en 2000 Toyota Celica
  information om hora rubriker
  hur du tar bort en 1994 Ford F-150 ratt
  hur du ansluter kicker dubbla högtalare talspole
  hur man byter en Dodge radio
  hur man programmerar en Honda Civic fjärrstyrning fjärrkontroll
  DIY DC-AC-omriktare