Felsökning fjärrkontrollen fjärrstyrning av en 1995 Dodge Caravan

Felsökning fjärrkontrollen fjärrstyrning av en 1995 Dodge Caravan

1995 års Dodge Caravan är en av de många Dodge fordon med fjärrstyrning system. Här funktionen kan du ha fjärråtkomst till din bils lås, startmotor, bål och nödlarm från så långt som ett par hundra meter bort. Du kan felsöka, återställa och programmera fjärrkontroller för ditt system skulle de förlora signalen på bara några minuter från bilen utan tidigare erfarenhet
1.
Bestäm om du behöver byta batteri först om det är frågan. Använd en kniv eller rakblad för att öppna den avlägsna och helt enkelt dra ut det gamla batteriet och sätta en ny i dess ställe. Fäst ihop de två sidorna av fjärrkontrollen när du har bytt batteriet.
2.
Ange din bil med Keyless fjärrkontrollen och tryck på "Lock" knappen på din fjärrkontroll fem gånger i snabb succession, vänta två sekunder mellan varje tryckning. Detta kommer att återställa fjärrkontrollen och gör att du kan programmera om den.
3.
Sätt nyckeln i tändningen och vrida om nyckeln till "RUN". Vänta på Caravans Chimes att sluta innan du fortsätter.
4.
Tryck och håll "Lås upp" knappen på din fjärrkontroll i fyra sekunder, tryck och håll "Panic"-knappen på fjärrkontroll för en sekund och samtidigt fortsätta att hålla "Lås upp"-knappen.
5.
Släpp båda knapparna samtidigt och vänta på en ringklocka för att ange att felsökning lyckades.
6.
Tryck och släpp "Lås upp" och "Lock"-knapparna på fjärrkontrollen och tryck sedan på och släpp bara "Lås upp"-knappen. En klocka kommer igen ljud som indikerar att omprogrammering lyckades.
7.
Vrid nyckeln i tändningslåset tillbaka till "Off" och ta bort den från tändningen för att avsluta felsökning sekvensen .


Relaterade artiklar


hur man köper Toyota delar
billack lagar
installation av drag master dragkrok
hur du tar bort fabrik radio från en 1994 Toyota 4runner
hur man tråd en förstärkare till ett bestånd stereo
ford Windstar radio avlägsnande
hur du tar bort värmen styrsystem från en Toyota 4runner
hur du tar bort radion från en 2003 Volvo XC90
statens lagar för en hörapparat specialist
hur man installerar en subwoofer med inbyggd förstärkare