Felsökning av en automatisk cd-spelare

Felsökning av en automatisk cd-spelare

Dagens solid-state musik alternativ, som MP3-spelare, är en mycket bättre lösning för att spela musik i bilen. Mekanisk musik-distributionssystem som solid-state har ersatt, liksom 8-track, kassetten och CD, lita på rörliga delar, som är känsliga för brott i tuffa miljöer som finns i fordon i rörelse. Värme, kyla och vibrationer kan alla förkorta CD-spelarens liv. Många auto CD problem kommer vara relaterad till cd-skivor sig eftersom skivorna är mottagliga för repor och snabbt kan försämras med i-auto användning.
1.
Dra ut skivan ur CD-spelaren horisontellt om du har problem med en viss CD. Auto CD-spelare är konstruerade för begränsat utrymme slots. Den enda CD däck är vanligtvis horisontellt med ett horisontellt tillgång kortplats.
2.
Kontrollera att du inte lägger mer skivor i cd-växlaren än växlaren kan innehålla. En sex-CD-växlare kommer att upp till sex-skivor. Mer än så kommer jam det.
3.
Ta en titt på dina CD-skivor. Repor på den icke-etiketten kan orsaka skipping. Kasta CD-skivan och ersätta den eller återexporteras spela in det.
4.
Kontrollera att CD är en som kan spelas upp i din auto CD-spelare. Tidigare spelare kan inte spela MP3-filer som du har bränt till en CD med din hemdator. Leta efter specifikation av musik format och filer som din spelare kommer att spela.
5.
Leta efter en setup menyn i din nyare CD-spelare som heter "CD Read" eller något liknande. Detta alternativ kan du växla mellan vanliga stereo, lagra-köpt musik-cd och cd-skivor hemgjord från media eller ljudfiler.
6.
Avbryt musik sökläge, eller någon funktion-inställningsläge Om volymen inte kan justeras. Ofta är när som helst den automatiska CD-spelaren i ett programmeringsspråk tillstånd volymen inte kommer att justeras.
7.
Sätt på spelaren auto CD och slå på den igen om enheten inte fungerar. Leta efter en reset-knapp-det är ibland bakom den löstagbara ansikte plattan-och tryck på den med spetsen på en kulspetspenna. Felmeddelanden på skärmen kan också återställa det här sättet.

Tips och varningar


 • Specifikation information i cd-spelaren ägare handbok. Om du inte kan hitta boken, utföra ett webbaserat söka efter din CD-spelarens märke och modell.


 • Relaterade artiklar


  kompressor typer
  ford focus Färgtoning hjälp
  dodge lastbil avgassystem tips
  hur man ansluter en eftermarknad bilstereo i en Honda Odyssey
  Sirius radio bil installation tips
  hur du tar bort en 2001 Mitsubishi Eclipse radio
  hur du tar bort ytterdörren talare från en 2005 Ford 150 supercrew hytt
  hur du installerar en radio i en 2000 Chevy Impala
  hur man såg glasfiber
  hur man arbetar en universell garageportöppnare i bilen