hur man programmerar fjärrstyrning på en 2001 Town & Country van

hur man programmerar fjärrstyrning på en 2001 Town & Country van

Liksom mycket av resten av fjärrkontrollen teknik världen, kan du kontrollera en mängd av bilens funktioner med hjälp av en fjärrstyrning fjärrsystemet. Med detta system i din 2001 Chrysler Town Country, kan du komma åt din dörrlås, överfallslarm, startmotor och bål lås på distans från ditt hus eller så långt bort som flera dussin meter. Programmering kan göras för fjärrkontrollen på bara några minuter, utan krav på tidigare erfarenhet
1
Enter. . din bil med din startnyckeln och Keyless fjärrkontrollen i handen och tryck in låsknappen fem gånger på fjärrkontrollen i snabb ordning.
2.
Sätt nyckeln i igniton och vrid nyckeln till "Run"-läge, väntar på Chimes att stänga av ringsignalen.
3.

Tryck och håll "Lås upp" knappen på din Keyless fjärrkontrollen i fyra sekunder, och tryck sedan på "Panic"-knappen i en sekund utan att släppa "Lås upp"-knappen. Släpp båda knapparna samtidigt och vänta på en ringklocka till igen ljudet.
4.
Tryck låsa och låsa upp knapparna på fjärrkontrollen för en sekund och sedan bara upplåsningsknappen av sig för en sekund. Vänta på ringklockan för att visa att programmeringen har lyckats.
5.
Upprepa steg 4 med någon Tilläggsupplysningar fjärrkontroller som du vill programmera och vrid startnyckeln till läge "Av" för att slutet programmeringssekvensen.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en 2-knapp Keyless post för en 1997 toyota 4 löpare
hur man installerar en automatisk larm
hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla
vad är orsakerna till turbo lag?
hur man installerar ett rack Yakima surf
hur man installerar ford kör barer
hur du tar bort radion från en 1997 Dodge Ram
Hur man monterar universell sida steg på en 2006 Ford F150
2001 ford Windstar radio avlägsnande
hur man programmerar en garageportöppnare för en 2003 BMW