hur man installerar raptor fotsteg

hur man installerar raptor fotsteg

Inköp av Raptor fotsteg Kit innehåller två fotsteg, fästen och alla hårdvara som behövs för installationen. Raptor fotsteg finns i runda, delvis rund eller platt stilar som är helt krom. Raptor skapar också en svart finish på fotsteg som har revben antingen längs hela eller på steget plattorna för en halksäker yta

Du behöver:.
Raptor Fotsteget kit
. Spärrnyckel med 1/2-inch och 7/16-inch uttag.


1.
Lägg dig ner på marken bredvid det fordon på vilket du kommer att installera den fotsteg med huvudet nära framdäcket. Tittar upp på nypa svetsa under kanten på ramen. Ta bort den svarta plastpluggarna som skyddar de förborrade hålen från det första hålet närmast fronten, nästa hål och längst bak hålet. Hoppa över det tredje hålet från framsidan.
2.
Sätt en U-mutter i det första hålet från framsidan av fordonet så att gängorna peka nedåt och linjerna öppna med de förborrade bolthole i karossen.
3.
Placera en fästet på toppen av U-muttern så att den högsta änden av fästet ställer upp med hålet i U-mutter och hålet nära kanten av kroppen. En vy från sidan på fästet är platt med bulthålen, då det stiger till en annan lägenhet högre avdelning med bulthålen
4
Skjut en bricka på en 5/16-tums bulten och sätt in. . bulten genom fästet och U-mutter. Dra åt bulten för hand genom att vrida medurs. Skjut en bricka på en 1 1/4-tums bulten och sätt in i det större hålet på fästet över hålet i karossen. Dra åt för hand.
5.
Upprepa installationen av U-muttern, monteringsfäste och skruvar för ytterligare två montering områden på denna sida av fordonet.
6.
Plocka upp en fotsteget och skjut de tre bultarna på den nära placeringen av fästena på fordonet. Squat bredvid bilen och flytta alla tre bultarna på Fotsteget upp eller ner i deras kanal till den ungefärliga platsen för konsolerna.
7.
Ligg ner bredvid fordonet och hålla fotsteget bredvid fästen. Börjar på den bakre delen av fordonet, ställ upp fotsteget bultarna så de hamnar i monteringsfästet hålen. Placera en flänsmutter på baksidan Fotsteget bulten och dra åt. Upprepa denna process med de andra två bultar och konsoler. Dra åt alla skruvar i båda ändarna av fästet helt med ett spärrskaft.
8.
Upprepa proceduren för de andra som kör ombord på motsatta sidan av fordonet.

tips och varningar


 • När du installerar Raptor fotsteg på ett betonggolv, placera en gummimatta på marken i arbetsområdet kommer att avlasta från liggande på en hård yta.
 • Använd skyddsglasögon om fordonet har lera och skräp under. Detta kommer att hålla främmande föremål från att falla i dina ögon när du är placerad under fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur avkodning ledningar bilradio 101
  turbo koppling krav
  hur du tar bort en 2001 Mitsubishi Eclipse radio
  hur du installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo 98
  hur man installerar en bilstereo i en Honda
  hur man bygger en racerbil ur en 1990 mustang
  hur man installerar en hiss grind
  hur man byter en Dodge radio
  hur du tar bort fabriken stereo från en 1997 Oldsmobile Achieva
  hur man ansluter en mp3 i en 2006 chevy vårdagjämningen