hur man gör en högljudd 10’’baslåda

hur man gör en högljudd 10’’baslåda

En subwoofer låda är en nödvändighet för en subwoofer. En ruta används inte bara för att hålla subwoofer, men när de är korrekt konstruerade, kommer det att förbättra resultatet för subwoofern. Ett högt baslåda kommer att ha en stabil konstruktion, vara gjorda av medium densitet fiberboard, och kommer att vara lämplig storlek för en subwoofer. Bygga din subwoofer låda hemma kan du också spara pengar eftersom kommersiellt tillgängliga baslådor kan bli dyrt. Denna metod gör att du kan skapa en sluten baslåda, som är en grundläggande och mycket populär stil av kapsling.

Du behöver:
Högtalaruttag kopp
. Silikon täta.
Måttband.
Carpenters lim.
2-tums metall skruvar.
3/4-inch torrtillverkade fiberboard.
Borrmaskin.
Jigsaw.
Kompass.
Penna.


1.
Skär medium density fiberboard i sex rektanglar med hjälp av en såg. Två ska 14-av-12 inches och kommer att användas för toppen och botten, ytterligare två kommer att vara 13-av-12 inches och kommer att sidorna, och de sista två rektanglar 13-av-14 inches och kommer att används för de främre och bakre. Märk varje bit med pennan.
2.
Skär ett hål på baksidan för att passa terminalen koppen. Terminalen Cup är anslutningspunkten för ledningarna som kommer från förstärkaren och ledningar som kommer från subwoofern. Terminalen koppen ska placeras nära mitten av panelen. Borra ett hål med ett borr på borrmaskinen så att du kan lägga pusslet. Sätt pusslet och skär ett hål som passar terminalen kopp du har köpt.
3.
Skär hål för subwoofer på frontpanelen. Placera kompassen i mitten av panelen och skapa en 10-tums diameter cirkel. Borra ett hål i cirkeln så att du kan lägga pusslet. Klipp ut cirkeln.
4.
Pussla ihop de sex sidorna av baslåda. Placera frontpanelen på en plan yta och anslut de två sidoväggarna till det. Se till att förborra tre hål på varje sida i varje panel. Lägg några timmermans lim längs fogen och fäst sidorna på framsidan med skruvar. Anslut den bakre panelen på samma sätt, med hjälp av förborrade hål, snickares lim och skruvar. Lägg till övre och nedre panelerna och säkra att använda samma metod.
5.
Placera en sträng silikon längs sömmarna på insidan av lådan. Silikon kommer bidra till att göra lufttätt subwooferbox. Ställ subwoofern rutan åt sidan för att torka i 24 timmar.


Relaterade artiklar


effekterna av lera däck
hur man programmerar en Ford avlägsen förrätt
hur man byter en bilstereo i en 1992 ford explorer
hur du installerar en radio i ett 1995 nissan lastbil
Hur man säljer gamla fälgar till skrot
hur man byter radion i en Dodge RAM 1500 sport
hur du tar bort en radio GM fabrik
hur du tar bort en 1994 Ford F150 radio
hur du tar bort rattstången kåpan på en 2000 chevy truck
hur man installerar LED-lampor i ett fordon fotutrymmet