hur man ansluter bil dvd-spelare

hur man ansluter bil dvd-spelare

Bil DVD-spelare är avsedda att fungera med en 12-volt likström Negativ jord elsystem. Köp en spänning inverter om ditt fordon har ett annat system. Bilen DVD-spelaren fungerar inte om marken inte är på plats, och felaktiga anslutningar kan orsaka skador på spelaren. Så kolla allt två gånger

Du behöver:.
Magnet
Kabelanslutningar.


1.
Koppla bilens minuspol. Det är den tjocka svarta kabeln.
2.
Anslut den svarta kabeln från DVD-spelaren till bilens chassi. Det är marken. Du kan också använda den metalliska kroppen, men kontrollera att är metall med en magnet --- vissa organ är det inte.

Anslut den gula konstant 12-volts bly från DVD-spelaren till en levande terminal i säkringsplinten ansluter till bilbatteriet. Bypass tändningslåset. Anslut den röda kabeln till ett tillbehör terminal i säkringsplinten.
3.
Anslut den blå leda till en effekt antenn om du har en. Anslut den blå-med-vit-randigt leda till att avlägsna bly för annan utrustning. Det är fjärrkontrollen ut anslutningen. Anslut orange-med-vit-randigt leda till bilen ljus omkopplaren. Anslut den bruna leda till mobiltelefonen system --- det är Telefondämpning bly. Anslut den ljusgröna leda till att parkeringsbromsen --- det är den anslutning som förhindrar framsätespassagerare från att titta på video medan bilen rör sig.
4.
Anslut den bakre jord.

5.
Anslut eventuella externa komponenter som video i eller video ut och subwoofer.
6.
Anslut vit-med-svart-randigt bly till den negativa polen i den vänstra främre högtalaren. Anslut den vita kabeln till den positiva. De grå-med-vit-randigt ansluter till den negativa rätten främre högtalare och grått till den positiva. Den gröna-med-svart-randigt går till negativ av vänster bakre högtalare. Green går till det positiva. Purple-med-svart-randigt går till negativa på den bakre högra högtalaren och lila till det positiva.
7.
Anslut bilens batteriet.

Tips och varningar


Var
 • medveten om att nätsladden leder och kontakten leder till karosseriet kan ha olika färg vissa system. Kontrollera genom att titta på märkning också.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort radion en 2000 Honda Odyssey
  hur man installerar en bilstereo i en 1998 nonchalant
  hur du tar bort en fabrik radio från en 2002 Saab 9-3
  hur man installerar Corsa rören i en 2005 corvette
  hur man installerar XM Radio i en 2003 Acura Tl
  hur man kan beräkna axeleffekt från vridmoment
  hur man kan sänka en Chevrolet SSR
  hur du tar bort en radio GM fabrik
  saker som behövs för att ändra rören på en Harley
  hur man programmerar en nyckelbricka på 2000 Ford F150