hur du kan få en datorskärm i en bil

hur du kan få en datorskärm i en bil

Montering av PC i bilen är ett sätt att få tillgång till allt från programmerbara musik till GPS till baksätet underhållning passar ockuperar barn på långa resor. Interagera med datorn kräver att du monterar en lätt synlig datorskärm. Ett bra läge att sätta en monitor i bilen är i instrumentpanelen. En in-dash övervaka håller bildskärmen centraliseras så att antingen föraren eller passageraren kan använda den. Genom att placera bildskärmen på instrumentpanelen, tar du också behovet av att utföra någon större invasiva modifiera din bil, eftersom de in-dash Skärm använda utrymmet redan tillhandahålls av biltillverkare en radio setup.

Du behöver:
In-dash kit övervaka installationen med kabelnät
. Datorskärm.
Wrench.
Skruvmejsel.


1.
Undersök instrumentbrädan i bilen för att avgöra om du har en enda DIN eller dubbel DIN kapabel konsol kortplats. En enda konsol slot skulle vara en som innehåller bara en bilradio, till exempel, medan en dubbel-plats är ett med en radioenhet och en CD-spelare. De flesta av senare modell fordon har dubbelt slots.
2.
Köp en bildskärm kit som kan passa inom det tillgängliga utrymmet på instrumentpanelen för att förhindra att behöva ändra den befintliga streck. Köp en monitor storlek för att passa med din valda kit. Du kan köpa ett kit från Bil Återförsäljare som säljer eftermarknads ljud och videoinstallationer.
3.
Öppna huven på bilen och ta bort batteriet kablar från bilbatteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelklämmor och dra kabeln uppåt från batteripolen. Lossa kabeln innan du tar bort pluskabeln.
4.
Ta bort den befintliga bilstereon från instrumentbrädan. Olika bilar och olika stereo tillverkare har olika metoder för borttagning. Följ fordonet och stereo tillverkarens instruktioner i lämpliga bruksanvisningen för att ta bort den delen. Generellt måste du ta bort skruvarna som håller stereo på plats och skjut sedan stereo ur konsolen utrymme i instrumentbrädan. Ta bort kablarna från baksidan av stereon för att koppla stereon från bilen.
5.
Montera skärmen i bildskärmens hölje som finns i monteringssatsen, efter kit tillverkarens instruktioner. Se till att du skruvar skärmen ordentligt.
6.
Anslut PC-skärm till kabelnätet och kör sedan tråd från din kabelstammen till datorn, ansluta monitorn till VGA-utgång kontakten på baksidan av datorn. PC är vanligtvis monterad under passagerarsidan av instrumentbrädan eller i bakluckan på bilen. Anslut strömkablarna från bilens elsystem, med kablarna bort från den gamla stereon.
7.
In bildskärmens hölje i instrumentpanelen, skruva fast den ordentligt på plats. Justera läget på skärmen, luta den så att den lätt är sett från förarens och passagerarens säte. En dubbel DIN bostäder skärmen kommer ligga plant med instrumentpanelen, medan en enda DIN övervaka Kit är installerat framför instrumentbrädan, som sträcker sig från konsolen.
8.
Öppna huven och återkoppla bilbatteriet, montera kablar bilbatteriet tillbaka till batteriet inlägget. Anslut den positiva kabeln innan du ansluter den negativa. Sätt på monitorn för användning med dina installerade PC.

tips och varningar


 • Flera stater har stiftat lagar som begränsar användningen av video-enheter medan fordonet är i rörelse. Kontrollera lokala lagar innan du använder bildskärmen under körning.


 • Relaterade artiklar


  2007 Mazda 5 stereo installation
  Hur får man bort en stereo fabrik bil i en Nissan?
  hur du installerar en Flowmaster ljuddämpare på en 2004 f-150
  information om hora rubriker
  hur du tar bort radio i ett 2007 Ford F-150
  hur man installerar en automatisk larm
  hur man installerar en x-last bil upp transportören
  hur korrekt ren och ta hand om dina anpassade hjul
  hur du lägger till aux i en GM-radio
  hur du tar bort ett nackstöd från 2003 Yukon