hur du anpassar nya Mustangs

hur du anpassar nya Mustangs

Mustangs har alltid varit en av USA: s favorit muskel bilar. I själva verket är Mustang ett av de viktigaste-om inte den viktigaste-symbolen för den amerikanska bilen. Äga ett av dessa kraftfulla och sportiga fordon ensam kan fånga uppmärksamhet, men det finns sätt att vända några huvuden fler huvuden genom kundanpassning. Några vanliga yttre förbättringar, interiör förändringar och ett par prestanda ändras förbättring kan verkligen göra din Ford Mustang sticker ut från resten

Du behöver:. .
Växelspaksknopp
Shift uppstart.
Pedaler.
Racing platser.
Body kit.
Custom lack.
Hood.
Avgasröret.
Slutrör.
Luftintaget systemet.

Inredning


1.
Lägg prestanda pedaler till din Mustang. Medan detta tillägg kan verka mindre eftersom gas-och bromspedaler är relativt ur webbplats kan de verkligen förändras utseendet på din Mustang från förarplatsen.
2.
Ändra utformningen av Växelspaksknopp om din Mustang har en manuell växellåda. I läget kan bytas ut mot något i en helt annan färg och form än vad som kommer standard. Du kan även ändra boot hastighetsomkopplaren till ett annat material, som läder eller mocka.
3.
Byt ut lagret platser för racing platser. Detta är en av de mest dramatiska förändringarna du kan göra till den inre utformningen av din Mustang. Racing säten har ett helt annat utseende och känsla än platser som kommer som standard i alla bilmodeller.
4.
Lägg sele kuddar till bältet. Detta är en enkel och billig dessutom som gör bältet, en ganska världslig ser en del av inredningen, sticker ut. Harness kuddar är utformade för att lägga till en sportig känsla att bältet.

Exteriör


1.
Lägg racing stripes eller annan färg design till din Mustang. Mustangs, liksom de flesta bilar, brukar komma i en solid färg. Lägga till ytterligare en färg i form av en rand eller annan typ av grafik gör ditt yttre skiljer sig från andra Mustanger.
2.
Installera en kropp kit på din bil. En kropp kit kommer att ersätta stötfångaren fabriken främre, bakre stötfångare och på sidorna kjol (eller någon kombination av de tre) för en design med lite mer utflytning. Vanligtvis dessa motiv hänger lägre till golvet och ibland sträcker sig mer än sina lager motsvarigheter.
3.
Ersätt huva med en ny som har huva scoop eller luftintag. Denna ytterligare inslag i huvan kommer att dra uppmärksamhet till motorn område på bilen.

Prestationshöjande medel


1.
Installera en prestanda slutrör. Även om detta kan också anses vara ett yttre tillbehör eftersom det kan ses från utsidan (och ser mycket trevligare än ett bestånd slutrör), en föreställning slutrör hjälper flödet av utsläppen från bilen och därmed förbättra prestanda.
2.
Lägg ett kit luftintaget till din Mustang. Liksom slutrör, kommer ett luftintag kit hjälp flödet av avgaserna från din motor och förbättra både vridmoment och effekt.
3.
Lägg prestanda avgassystem rör till avgassystemet. Performance avgas rör tillhandahålla en lättare väg för avgaserna att utvisa från bilen när man jämför med fabriken avgasrör. Ju snabbare utblåset sker från bilens motor, desto snabbare kan börja brinna nytt bränsle. Återigen kommer detta att förbättra effekt och vridmoment.

tips och varningar


 • Betydande förändringar kan göras för att din Mustang innan du kör bort det partiet. Du bör fråga försäljaren vad eftermarknaden tillägg kan läggas till innan du bestämmer dig för att lägga till delar på egen hand.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en bilradio i en Nissan pickup
  hur du tar bort en vila säte arm i en 1999 Yukon
  hur man installerar en bilstereo i en 1994 ford explorer
  hur tråd enda subs talspole
  fördelarna med rubriker
  hur du kan få en dubbel DIN stereo i en Subaru Legacy
  hur man programmerar fjärrstyrning på en 2006 banbrytande
  hur du tar bort radion i en 2005 Lexus lx470
  hur kan man få en bils fjädring
  hur du tar bort dörr högtalarna på en 1997 intrepid