felsökning av en bil dvd-spelare

felsökning av en bil dvd-spelare

In-Car Audio har kommit längs vägen ända sedan tråkigt AM ratten. Dagens system kan svara telefoner, navigera en rutt för dig, bläddra i en avlägsen musikspelare som en iPod och acceptera externa media enheter via USB uttag. De kan kommunicera med externa enheter trådlöst via korta avstånd Bluetooth finns bakom dig med en valfri bakre kamera, acceptera externa källor som en högupplöst (HD) eller satellit radio och spela upp DVD-skivor
1.
Kontrollera att regionen antalet DVD-matcher regionen DVD-spelaren. För upphovsrätt och licensiering skäl kan många DVD-skivor inte spelas utanför territorier där de köptes. Till exempel är USA region 1. DVD och DVD-spelaren måste matcha. Titta efter märkning på DVD box. Byt DVD med en region 1 DVD.
2.
Byta ut batteriet i fjärrkontrollen om fjärrkontrollen inte fungerar. Vissa funktioner kan vara förbjuden med vissa skivor. Försök med en annan DVD för att se om det är en anomali med skivan.
3.
Prova olika skivor om DVD-spelaren inte verkar fungera. Vissa skivor är inte kompatibla
4
Tryck på knappen Play -. . Det är den med den inre pil-om det inte finns något ljud, men det finns bilder. DVD-spelaren kan spela upp bildruta för bildruta, eller i slow motion och ljudet inte stöds i slow motion. Höj volymen om det finns något ljud i vanliga spelläget.
5.
Återskapa hemgjorda DVD-filmer under ljud och video hoppa. Kontrollera att alla DivX-filer av parametrarna i bilen DVD-spelare. Kolla i instruktionsboken som följde med din DVD-spelare eftersom det kan finnas filstorlek och överföringsbegränsningar skattesats på din DVD-spelare.


Relaterade artiklar


typer av sub-lådor
hur man installerar en poweraid spacer spjällhus
hur du tar bort en ljuddämpare från en 2006 Dodge Ram
hur man installerar satellitradio i en 2005 Ford Escape
hur man programmerar om en Keyless fjärrkontroll för en 2004 Nissan 350Z
självmord dörrmontage
Programmet Keyless inträde neon instruktioner
hur man koppla ihop en BlackBerry Curve med en 2008 RAV 4
hur man programmerar en S-10 fjärrstyrning
hur du tar bort radion i en 2006 chevy Colorado