felsökning av en JVC KD-adv38 dvd spelare

felsökning av en JVC KD-adv38 dvd spelare

JVC: s KD-ADV38 DVD-spelare är en DVD /CD-receiver med inbyggd 3,5-tums-bred skärm, motoriserade frontpanelen, inbyggd Bluetooth och bakre USB-porten. Den bakre USB-porten kan för video och ljuduppspelning från flashminnet. Spelaren har också fram /bak /sub videoutgångar. CD-spelaren är kompatibel med MP3/WMA/WAV-filer på CD /CD-R /CD-RW skivor. Telefonen anslutningar gör att handsfree-samtal, och det finns inkommande SMS visas. Om du har problem med din JVC KD-ADV38 DVD-spelare, kan du felsöka det med dessa steg.

Du behöver:.
Kulspetspenna


1
Kontrollera att du har en källa som valts som matchar källan du försöker lyssna på om inget ljud. kommer ut ur högtalarna eller du får felmeddelandet "Ingen signal". Andra fel som kan åtgärdas genom att trycka på "Källa" är "Eject Fel" och "Load Error".
2.
Ändra skivan om en skiva inte kan spelas. Re-registrera alla hemmagjord video eller ljud-skivor. Kontrollera att skivans filer har filtillägg och prova ett annat program för att bränna låtar till skivan. Programvaran måste stå i överensstämmelse med ISO 9660, nivå 1/nivå 2, Romeo och Joliet. Vissa skivor är inte kompatibla och kommer inte att spela, inklusive DVD-ROM, MPEG4 och några andra.
3.
Stäng av strömmen och slå på den igen om du får fel att spela upp filer på en USB-enhet. Fel är "nu läser" kvar på displayen. Håll mappar till ett minimum på USB. Dra inte ut USB-enheten vid upprepade tillfällen när "nu läser" visar.
4.
Minska avståndet mellan enheten och Bluetooth-enheten om ljudkvaliteten är dålig.
5.
Sätt i en skiva i magasinet om du får "No Disc" på skärmen när jag försöker spela upp en skiva. Sätt i magasinet med skivor i den om du får meddelandet "No Magazine. "
6.
Mata ut en skiva problem genom att trycka på "Power" och "Mata ut"-knapparna samtidigt . Återställ enheten om JVC KD-ADV38 DVD-spelaren fungerar inte efter omstart genom att stänga av och på igen. Använd en kulspetspenna för att trycka på "Reset"-knappen. Det är i det nedre högra hörnet på enheten. Noterar att detta kommer att radera förinställda justeringar, utom Bluetooth pairings.


Relaterade artiklar


hur man programmera en nyckel för en 2001 Ford Taurus
hur man programmerar en fjärrstyrning på en 2005 impala
hur man installerar bilens vindruta trim
historia bilstereo
hur du tar bort radion från en 2003 Volvo XC90
hur man köper privat registreringsskyltar
bilstereo bort i en 1993 honda
hur du tar bort en radio i en oändlighet FX45
hur du tar bort ett lager radio från en 2004 Hyundai Elantra
hur du installerar en radio i ett 1990 ford F250