diy bil subwoofer högtalarlådor

diy bil subwoofer högtalarlådor

Bygga ditt eget baslåda kan spara massor av pengar. Baslådor från affären kan vara dyrt och ibland av din budget. Bygga ditt eget baslåda kan låta som en svår uppgift, men kan faktiskt vara ganska enkelt med lite förberedelse och tålamod. Följande anvisningar kommer att vara för en 10-tums subwoofer, som är en typisk storlek för system bilstereon. Den färdiga dimensionerna av detta baslåda kommer att vara 13 med 14 av 12 inches

Du behöver:.
Högtalaruttag Cup.
Silikon täta.
Carpenters lim.
2-tums metall skruvar.
3/4-inch torrtillverkade fiberboard.
Borrmaskin.
Jigsaw.
Kompass.
Penna.


1.
Skär av toppen och botten av subwooferbox först. Dessa två stycken kommer att vara identiska dimensioner. De båda kan kapas till en 14-med 12-tums rektangel. Skär två sidor av subwoofern rutan bredvid. Dessa bör vara 13 inches med 12 inches. Slutligen, klippa fram-och baksidan av subwoofern rutan. Dessa två stycken bör 13 inches med 14 inches.
2
Skär subwoofern cutout på frontpanelen, vilket är en 13 -. av 14-tums pjäs. Om en mall medföljer subwoofer, använda den. Annars rita en cirkel i mitten av panelen med hjälp av en kompass och penna. För en 10-tums subwoofer, kommer cirkeln har en 10-tums diameter. Skapa ett hål med en stor borr så att du kan passa bladet av pusslet in i skogen för att börja skära cirkeln.
3.
Skär ett hål på baksidan, vilket är en 13-med 14-tums panel, för att passa terminalen koppen. Eftersom terminalen koppar finns i olika storlekar, se till att skära ett hål som är rätt storlek för din terminal kopp. Placera denna cup i mitten av panelen. Använd en borr återigen att skapa en plats att sätta i pusslet.
4.
Fäst de sex torrtillverkade fiberboard tillsammans. Börja med att placera fronten platt på arbetsytan. Placera en av sidopanelerna på sidan av frontpanelen och förborra tre hål. Lägg några trälim mellan de två korten och sätt tre av 2-tums skruvar. Upprepa detta steg för den andra sidan panelen. Fäst den bakre panelen på samma sätt att frontpanelen bifogades. Se till att terminalen Cup är vänd åt rätt håll. Slutligen, fäst den övre och den nedre panelerna genom förborrning tre hål på varje sida, utsläppande Carpenters lim mellan sömmarna, och sätter i 2-tums skruvar.
5.
Applicera en pärla av silikon fogtätning till varje söm i insidan av rutan. Låt fogtätning torka i 24 timmar.


Relaterade artiklar


hur man ansluter en subwoofer till en bilstereo
Vilka är fördelarna med sex kolvs ok?
sätt att förbättra sval luft flöde i äldre bilar
hur du tar bort radion från ett ltd ford
hur man byter radio i ett 2002 Mazda Miata
hur man bygger en kil sub låda
Toyota sekvoja stereo borttagning instruktioner
användning av ren gummi smula
hur man köper privat registreringsskyltar
hur du tar bort baksätet på en 1992 Nissan Maxima