Kan jag byta min bil dvd med hårddisk?

Kan jag byta min bil dvd med hårddisk?

Många människor använder DVD-spelare för att komma åt digitala medier i sina fordon. Men med tillkomsten av enorma, billig hårddisk lagring och utmärkt uppspelning är det många bilägare som vill ersätta sin vanliga DVD-spelare med hårddiskar som tillförlitligt lagra och spela upp ljud och video, medan eliminerar behovet av att sätta in och ta extern optisk . medier

bärbara mediespelare

Många nyare bilstereo system har USB (Universal Serial USB) kontakter som accepterar direkt anslutning till en extern hårddisk och uppspelning enhet. Detta kan vara användbart om du vill överföra din digitala lagringsenhet fram och tillbaka mellan bilen och hemmet. I detta fall allt som krävs är en extern videoenhet, t. ex. en iPod Video (5th Generation eller senare), en bilstereo som kan stereo-eller surround-uppspelning, och en bildskärm är ansluten till det interna installerade stereon. En eller flera bildskärmar kan för närvarande installerad i bilen om det redan finns en DVD-spelare.

Hårddisk installation

En användbar metod för att ersätta en DVD-spelare med hårddisk är att ha DVD-spelaren bokstavligen bort och en digital enhet med en hårddisk installeras internt. De flesta bilstereo butiker erbjuder egen installation och Anpassad installation videoenheter uppspelning med inbyggda hårddiskar och minne. Dessa kan vara användbart eftersom ägaren endast behöver en flash-enhet till hamn över digitala medier de vill ha tillgång. Det är också önskvärt om ägaren vill lagra digitala medier för uppspelning i bilen utan en extern enhet för uppspelning. Installerad hårddisk spelare är också kompatibel med nyare MP3 och bärbara mediaspelare för överföring av digitala filer på en intern hårddisk.

Om mobil video skärmen är din primära plan för din nya hårddisk enhet, är den bästa strategin att konsultera en stereo installatör, som installationen kräver anslutning av enheten till en bildskärm och initiering av ett operativsystem som kan Visa dina digitala medier. Fler DYI-äventyrliga typer kan hitta bra tips på nätet. Men modifiering av elektrisk utrustning i din bil kan göra garantin ogiltig, så kolla med tillverkaren innan en bil modifiering.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för ett kvicksilver bergsbestigare
hur man stämmer en Volvo S40
hur man ansluter en subwoofer & förstärkare till en CD däck
hur man byter en stereo i en 1998 Dodge Neon
hur man programmerar en Cadillac garageportöppnare
hur man airbrush lågor på en bil
gäller att lösa en subwoofer i en Pioneer Bilstereo
hur man byter 300c gunga länkar bar slut
hur du tar bort en Lincoln panel navigator dörr
hur man installerar en eftermarknad stereo i en 2001 chevy blazer