hur man wire en kicker CVR 8

hur man wire en kicker CVR 8

Installerar en subwoofer själv snarare än att ha det gjort på en bil audio affär kan spara massor av pengar. Lyckligtvis installera subwoofers är ett av de enklaste delarna av bilstereo installationen. Den Kicker CVR 8 subwoofer är enkel att installera och tar mindre än 30 minuter av din tid. Subwoofern, en gång installerat, kommer att öka ljudet av din bil ljud genom att erbjuda låga tonas ljud

Du behöver:.
Subwooferbox
. Subwooferförstärkare.
2 delar av högtalarsladden, klädde i ändarna, 2 meter lång.
Kicker CVR 8.
Skruvar, 1 /2 tum.
Skruvmejsel.


1.
Anslut en del av högtalarkabeln till terminalen koppen på insidan av subwoofern rutan. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till Kicker CVR 8 subwoofer. Högtalarkabel består av två enskilda trådar i en gummi slida. Se till att den ena ledaren endast är ansluten till positiva polerna och den andra tråden är endast kopplad till negativa terminaler. Det kommer ofta markeringar på högtalarkabeln för att beteckna antingen positivt eller negativt.
2.
Fäst subwoofer till subwoofern lådan genom att placera den i hålet och det fästs med skruv. Kontrollera att högtalarkabeln inte får kläm mellan subwoofern och rutan.
3.
Anslut den andra delen av högtalarkabeln till baksidan av terminalen koppen på utsidan av subwoofern box. Fäst den andra sidan av denna tråd till de rätta uttagen på förstärkaren. Återigen, se till att en av linjerna i högtalarkabeln är ansluten till den positiva terminalerna och den negativa änden är ansluten till enbart negativa terminaler.


Relaterade artiklar


hur du installerar en stereo i en Honda pilot 2007 lx
2002 RAM avgassystem tips
Skillnaden mellan H-klassade & v-däck betyg
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
hur man kan öka bränsle körsträcka och prestanda
hur du tar bort radion från en 2002 VW Jetta
hur du tar bort radion i en BMW 325
Nissan kompressor-och nackdelar
hur man installerar amp trådar i en Toyota Camry
Kalifornien regler för registreringsskyltar