hur man tråd en alpin typ r

hur man tråd en alpin typ r

En Alpine Type R är en subwoofer stil högtalare tillverkas av Alpine. Denna subwoofer är konstruerad för installation i en subwoofer låda i bakluckan på en bil. Denna installation är ganska lätt och normalt sett tar mindre än 30 minuter. Köp en baslåda och subwoofer kombination som är utformad för att passa ihop. Till exempel kommer 10-tums subwoofers passar inte på en 12-tums baslåda

Du behöver:. .
Alpine Type R subwoofer
Subwoofer rutan.
Högtalarkabel.
Avbitartång.
Kabelskalare.
1 1/2-inch skruvar.
Skruvmejsel.


1.
Klipp två 2-fot delar av högtalarsladden och band 1 /2 tum av manteln från varje ände. Högtalarkabel består av två separata ledningar inom en slida, så kom ihåg att skala alla dessa sladdar.
2.
Anslut ena änden av en längd av högtalarkabeln till subwoofern. Det finns två stiften på baksidan av subwoofern, är en positiv terminal och den andra är en negativ terminal. Poke den exponerade delen av högtalarkabeln genom hålet i stiftet och vira den runt. Upprepa detta för de andra stift. Anslut den andra änden till terminalen koppen sitter på insidan av baslåda. Se till att den positiva terminaler är anslutna via samma strand i högtalarkabeln och att de negativa terminalerna är anslutna via sin egen del.
3.
Fäst subwoofern till boxen med en 1/2-tums skruvar. Kontrollera att högtalarkabeln är inne i baslåda så att den inte kommer i kläm när skruva in subwoofern.
4.
Anslut den andra 2-fot delen av högtalarkabeln till den baksidan av terminalen koppen. Detta är vanligen placerad på baksidan av subwoofern rutan. Anslut den andra änden av kabeln till rätt terminaler på förstärkaren. Förstärkare kommer oftast märker dessa terminaler som talare ingångar eller ingångar subwoofern. Än en gång, se till att de positiva och negativa terminaler är korrekt anslutna.


Relaterade artiklar


hur man söker trygghet nyans på en bil fönster
chevy Beretta marken effekter
hur man installerar en bil antenn för XM Radio
hur man återställa fjärrkontrollen till Honda
hur man installerar en förstärkare i en Ford Ranger
hur man installerar mitsubishi projektor strålkastare
hur man installerar strålkastare ängel öga
hur man kan jämföra gps för ett fordon
hur du lägger till aux i en GM-radio
tekniken på taket skopor i bilar