hur man programmerar om en nyckelbricka på en 1997 Toyota Avalon

hur man programmerar om en nyckelbricka på en 1997 Toyota Avalon

Nyare bilar har enklare metoder för att komma in Keyless-post synkroniseringsläge. Detta utförs vanligtvis genom att trycka på en rad knappar, eller förvandla din antändning snabbt. Dock använder 1997 års Toyota Avalon en äldre Keyless-system för inresa. Om du vill skriva synkroniseringsläge, måste du hoppa på för att aktivera det trådlösa dörr lås sändare. En enkel bygel kan köpas på någon bil-eller järnaffär

Du behöver:.
Bygel


1
Dra stammen utgåvan. . . Stäng av motorn och ta ur nyckeln. Öppna bakluckan och leta anslutningen modul i den bakre hörnet av stammen.
2.
Koppla ur anslutningen. Håll kontakten med medföljande klämman uppåt. Anslut ena änden av bygeln tråden i det nedre högra terminal. Sätt in den andra änden i terminalen till vänster om den. Dessa är plintarna 12 och 11, men de är inte märkta. Den dörrlås och trunk release cykel för att bekräfta att du har angett synkroniseringsläge.
3.
Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen. Dörrarna och bål släppa cykeln igen. Fjärrkontrollen är programmerad.
4.
Tryck på valfri knapp på en extra fjärrkontroll, om du programmerar fler än en. Ta bort bygeln tråd från kontakten. Anslut kopplingen tillbaka i modulen.

Tips och varningar


 • Bara två nyckelbrickor kan programmeras för att din 1997 Toyota Avalon. Proceduren är densamma i alla 1995 till 1997 Avalons.


 • Relaterade artiklar


  fordon kamera installation
  en guide om hur man installerar en stereo i en bil
  2000 Windstar bilstereo avlägsnande
  2000 ford focus stereo borttagning instruktioner
  hur man gör en snorkel för en jeep
  hur du tar bort en 1999 radio mazda årtusenden
  Hur stänger jag av strömmen till cigarettändaruttaget i en Ford Ranger?
  hur man skär kolfiber
  hur du tar bort radio i ett 2007 Ford F-150
  aluminium vs gjutjärn motorblock