hur man programmerar en fjärrstyrning fjärrkontroll för en Mazda Tribute

hur man programmerar en fjärrstyrning fjärrkontroll för en Mazda Tribute

Mazda Ford-Escape baserad SUV, den Tribute, har sålts sedan 2001. De flesta modeller är utrustade med remote-fjärrstyrning. Detta system fungerar genom att sända en trådlös signal mellan fjärrkontrollen och bilens Keyless-system för inresa. Om du vill programmera en extra fjärrkontroll, eller om du har förlorat ditt original kan du matcha ytterligare fjärrkontroller till Tribute system
1.
Samla alla dina fjärrkontroller, inklusive som redan är programmerade. Sitt ner i din hyllning och stäng dörren.
2.
Sätt i nyckeln i tändningen modulen. Vrid nyckeln bakåt till "Lock". Cykla nyckeln mellan "Lock" och "Run" (läge tre) åtta gånger snabbt, som slutar på "RUN". Förfarandet måste avslutas inom 10 sekunder för att lyckas.
3.
Lyssna på dörrarna för att låsa och låsa upp, bekräftar programplaneringen. Om de inte gör, ta bort nyckeln och börja om.
4.
Tryck på valfri knapp på Keyless-posten fjärrkontrollen. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp för att bekräfta att signalen tas emot. Tryck på valfri knapp på extra fjärrkontroller, inklusive de som ursprungligen var planerade. Starta programmeringen rensas lagrade minnet.
5.
Vrid nyckeln bakåt till "Lock". Lämna den i detta läge i ca 20 sekunder. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp, vilket signalerar att du har avslutat programmeringsläge. Vrid nyckeln till den andra positionen ("Off") och ta bort den från tändningen.


Relaterade artiklar


Hur ökar rubriker hästkrafter?
hur man installerar ett ljudsystem i en bil
hur du tar bort radion från en Mercedes Sprinter
hur man installerar en bilstereo i en 1994 S10
vad som behövs för att lyfta en lastbil?
2001 Ford F150 kung ranch full radio avlägsnande
hur du tar bort radion från en 2003 Volvo XC90
hur man kan jämföra fjärrkontroll bil förrätter
hur du installerar en dragkrok på en 1996 l arv sedan
hur du tar bort radion i en 2005 Lexus lx470