hur man kan förbättra lastbil miltal

hur man kan förbättra lastbil miltal

Om du äger en lastbil, kommer flera enkla uppgraderingar förbättra din miles per gallon betyg. Det är en stor sak om du använder din lastbil för arbete och driva det ofta. Besparingarna kommer verkligen stapla upp. Med fluktuerande diesel priser och osäkra arbetsmarknader, är det alltid klokt att krama ut mer av din dollar och din lastbil. Bara några enkla förändringar i din rutin kommer att få dig på vägen till bättre gas körsträcka på nolltid

Du behöver:. .
Luftpump och spårvidd
Premium syntetisk olja.
Bränsle tillsatser.


1.
ordentligt ökar dina däck till den exakta trycknivå (mätt i pounds per kvadrattum) listat på dina däck väggen. Kontrollera dina däck på ett korrekt inflationen var så ofta att hålla dem kvar fyllda till rätt nivå.
2.
Bort din befintliga låga resultat olja och lägg en hög kvalitet, premium syntetisk olja till din dieselmotor. Detta förbättrar motorns prestanda genom att korrekt smörjning delar och att oljan räcker längre, förhindrar del av motorn sönder, vilket till slut leder till lägre miles per gallon. Ett bidrag olja som Royal Purple är ett försöka.
3.
Bort överlasten och bagage, inklusive lastbilar rutor, skärmar vind, kedjor, tunga föremål last som verktyg och även rutorna last. Extra vikt i bilen minskar ditt miles per gallon. Det faktiska beloppet det kommer att minska varierar beroende på en rad faktorer, bland annat vikten av objektet, din motoreffekten, betyg vridmoment och den typ av terräng du kör på.
4.
Lägg till dieselbränsle tillsatser till ditt bränsle system för att hålla motordelar rent och fritt från uppbyggnad. STP, Lucas Oil, Stanadyne och Racor göra bränsle tillsatsmedel för dieselfordon. Dessa produkter ökar gas körsträcka och motorns prestanda.

Tips och varningar


 • Resultaten varierar beroende på vilken typ av lastbil du kör, dess ålder, motorns kondition, vikt och hästkrafter. Även din höjd och väder påverkar gas körsträcka på grund av den mängd syre i luften på olika höjder.
 • Högpresterande avgassystem och datachips också öka din gas körsträcka, men dessa medföra betydande kostnader.


 • Relaterade artiklar


  Varför är syntetisk olja bättre?
  hur man programmerar en Goldwing fjärrkontroll
  Radarvarnare lagar i Illinois
  statens lagar för en hörapparat specialist
  hur du tar bort dörrpaneler på SSR
  hur du installerar trailern ljus för en 2002 cherokee grand
  hur korrekt ren och ta hand om dina anpassade hjul
  hur du ansluter ett relä på en switch
  JL vs kicker subwoofer
  diy 4x8 släpvagn