hur man installerar en VR kicker comp 12

hur man installerar en VR kicker comp 12

Kicker Comp VR 12 subwoofer är ett populärt val för entusiaster bilstereon. Denna subwoofer är konstruerad för att skapa hög kvalitet och låga tonas ljud när de har installerats i en bil ljudsystem. Installerar en subwoofer är en av de lättare delarna att anpassa bilens ljudsystem och kan spara massor av pengar i stället för att betala en professionell för att installera den. Före installation, kontrollera att du har en stabil, välbyggd baslåda som är utformad för att passa en 12-tums subwoofer

Du behöver:.
2 Två fot långa delar av högtalarsladden.
Kabelskalare.
Kicker Comp VR 12.
Subwoofer rutan.
1.
5-tums metall skruvar.
Skruvmejsel.


1.
Anslut en av de delar av högtalarkabeln till terminalen koppen på insidan av subwoofern rutan. Högtalarkabel består egentligen av två enskilda trådar i en gummi eller plast mantel. Fäst en av dessa trådar till den positiva polen och den andra till den negativa polen.
2.
Anslut den andra änden av högtalarkabeln till baksidan av subwoofern. Kontrollera att kabeln som är ansluten till den positiva polen av terminalen kopp är ansluten till den positiva polen på subwoofern.
3.
Placera subwoofern i öppningen av baslåda och säkra den med en skruvmejsel och din 1,5-tums skruvar metall.
4.
Fäst den andra delen av högtalarkabeln till den sida av terminalen kopp som finns på utsidan av subwooferbox. Anslut den andra änden av denna kabel till högtalarutgång på förstärkaren. Än en gång, se till att den positiva ledningen ansluts endast positiva terminaler medan den negativa kabeln endast är ansluten till den negativa terminaler.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en fjärrstyrning för en lavin
hur du ansluter bil dvd-spelare
hur du installerar en radio i ett 1990 ford F250
hur du tar bort en bilradio på en Mazda
historia bilstereo
hur du tar bort radion i en Nissan Maxima
hur man tråd en bil förstärkare & sub
hur man kan måla plastdetaljer
hur du tar bort den främre stötfångaren på en 1988 Honda CRX
hur man byter bladfjädrar