hur man arbetar en universell garageportöppnare i bilen

hur man arbetar en universell garageportöppnare i bilen

I enlighet med de ständigt föränderliga landskap med fjärrkontroller och trådlösa system, är bilar runt om i världen erbjuder nu ombord garage-dörröppnare-system. Dessa system är tillgängliga från en mängd stora biltillverkarna i världen, och kan programmeras allmänt att de flesta garageportöppnare system. Du kan programmera in och arbeta bilens garageportöppnare på bara några minuter från din bil, med enbart garageporten fjärrkontrollen och din ombord systemets knappar
1.
Ange ditt fordon med ditt garage fjärrkontroll öppnare och håll de två yttre knapparna på din fordonsbaserade systemet. Släpp knapparna när lampan börjar blinka.
2.
Håll fjärrkontrollen tre inches från det fordonsbaserade systemet och håller den öppna knappen på fjärrkontrollen och knappen som du är programmering på bilens system.
3.
Släpp båda knapparna när lampan börjar blinka snabbare.
4.
Håll utbildning knappen på din fordonsbaserade systemet tills indikatorn lyser med ett fast, vilket indikerar att programmeringen lyckades. Om lampan inte lyser fast, fortsätter att följande steg.
5.
Tryck på "smart"-knappen på din garageport motor, som ligger på baksidan eller på sidan av systemet nära antennen och ljus linsen.
6.
tillbaka till bilen och trycker intryckt i två sekunder och släpp den utbildning knappen på ditt system på nytt. Upprepa denna cykel tre gånger tills lampan lyser fast.


Relaterade artiklar


hur man rengör kolfiber
hur du programmerar din GM fjärrstyrning sändare
hur du ansluter en förstärkare till ett bestånd stereo
hur du ställer den universella garageportöppnare för en Lexus es300
ford minibuss radio borttagning instruktioner
rostfritt stål dieselavgaser tips
hur du anpassar en 1988 mustang
hur du tar bort radion från en 2006 Ford F-350
hur man stämmer en Dodge Viper GTS
Hur vet jag om jag har XM Radio på min bil?