hur du ansluter kicker CVR högtalare

hur du ansluter kicker CVR högtalare

Den Kicker CVR linje subwoofers är ett populärt val för entusiaster bilstereon. Subwoofers är specialiserade högtalare som bara spelar med låga toner. Installera högtalarna i bilen är snabbt och enkelt. Före installation, se till att du köper eller gör en baslåda som är utformad för storleken på din Kicker CVR högtalare. Kicker CVR högtalarna finns i flera storlekar och passar inte i en låda som inte är särskilt utformade för att högtalarstorlek

Du behöver:. .
Baslåda
2 delar av högtalarsladden, 2 meter lång.
Kabelskalare.
Kicker CVR högtalare.
Skruvar, 1 /2 tum lång.
Skruvmejsel.


1.
Skala ändarna på högtalarkabeln. Se till att ungefär en halv centimeter av tråd är utsatt för.
2.
Anslut en del av högtalarkabeln till Kicker CVR högtalare. Anslut den andra änden av att kabeln till den sida av terminalen bägare som finns inuti subwooferbox. Se till att den positiva änden av högtalarkabeln är ansluten till positiva polerna, medan de negativa ändar är anslutna till negativa terminaler.
3.
Secure subwoofern på subwooferbox med skruvar. Kontrollera att högtalarkabeln är placerad i boxen så att den brukar vara i kläm mellan subwoofer och subwoofer rutan.
4.
Anslut den andra högtalarkabeln till baksidan av terminalen kopp (finns på baksidan av subwoofern box) och till högtalaruttagen på förstärkaren. Återigen, se till att de positiva och negativa ledningarna är kopplade till rätt plintar.


Relaterade artiklar


Mercedes fabrik hjul stilar
ford focus avgassystem tips
en guide om hur man installerar en stereo i en bil
hur du installerar en stereo i en 2008 chevy
highlander takräcke installation
fördelarna med traction control
hur man tråd en 4-kanals förstärkare på 4 högtalare
hur du anpassar en Chrysler
hur du tar bort GMC torsionsstavar
hur du tar bort dörrpanelerna på en dodge ram