hur du ansluter en Sony förpackad subwoofer

hur du ansluter en Sony förpackad subwoofer

Installera en Sony förpackad subwoofer system underlättas genom att följa några steg. Dessa förpackade subwoofer-system har en baslåda och en eller flera subwoofers. Eftersom subwoofers är redan kopplas till terminalen koppen, installera dessa subwoofers vanligtvis tar under 15 minuter. Före köpa och installera din box subwoofer set, se till att du har gott om utrymme i bagageutrymmet i bilen, med flera baslådor kan vara ganska stort

Du behöver:
Sony boxed subwoofern Högtalarkabel.
Avbitartång.
Kabelskalare.


1.
Placera Sony förpackade subwoofer i bakluckan på bilen. Se till att subwoofers är riktad mot den bakre stötfångaren på bilen.
2.
Skär en 2-fot långa delen av högtalarkabeln och band ungefär en halv centimeter av slida av varje ände. En 2-fotdel tillåter dig att flytta runt subwoofern rutan i bakluckan utan att behöva ta loss den från förstärkaren om den är placerad på golvet eller en vägg av stammen.
3.
Anslut ena änden av högtalarkabeln till terminalen kopp ligger på Sony boxed subwoofern och den andra änden till din förstärkare. Kom ihåg att högtalarkabeln faktiskt innehåller två olika trådar. En för positiv ledningar och skall anslutas till endast positiva polerna och den andra är för den negativa terminaler.


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra prestanda för en Saab Aero
hur ansluta fyra högtalare till ett tvåkanaligt bil förstärkare
hur du tar bort en bilradio på en Mazda
Hur man monterar universell sida steg på en 2006 Ford F150
vad är en kall intag?
bakre högtalare installationsanvisningarna i ett 99 medborgerlig
hur du tar bort och installera en stereo i en dodge ram
hur man stämmer en 2002 Audi A4
hur man installerar en aktiv subwoofer för ett 4runner
hur du tar bort en skiva spelare från en Audi TT