hur man kan måla fälgar brons

hur man kan måla fälgar brons

Efter år av slitage, kommer att bil fälgar få ytliga repor och ett tjockt skikt av bromsdamm, vilket kan vända fälgarna svarta. Dessa repor och bromsdamm kommer att göra ett hjul ser smutsig, även om det bara var rengöras. Lyckligtvis finns det ett enkelt och billigt sätt att lösa detta problem. Måleri dina fälgar hemma är ett enkelt gör-det-själv-jobb som kan lägga till en egen touch på din bil

Du behöver:.
Domkraft och står
Flytande diskmedel.
Svamp.
Hink.
Shop trasor.
400 -, 600 och 1000-slippapper.
Aceton.
Maskeringstejp.
Metall primer.
Brons hjul färg.
Rim klarlack.


1.
Ta bort hjulen från bilen med hjälp av en domkraft och pallbockar.
2.
Tvätta hjulen med flytande diskmedel blandas i en hink. Diskmedel kommer att ta bort vax bort av ytan av hjulet för en snyggare lack. Torka hjulen när de är rena.
3.
Sand hjulen med 400-slippapper. Sand hjulen en andra och tredje gång med 600-sedan 1000-slippapper. Gradvis öka grus av sandpapper ger dig en mycket mjukare yta när du målar hjulen. Slipning kommer även att låta färgen att hålla sig bättre och håller längre.
4.
Tvätta hjulen en andra gång med diskmedel och torka dem. Blöt en trasa i aceton och torka av ytan på hjulen. Aceton tar bort allt som den tvål och slipning missade. Torka med en torr trasa butik.
5.
Täck varje däck med maskeringstejp för att förhindra att måla från att fastna i den.
6.
Spray hjulen med en primer som lämpar sig för den typ av metall hjulen är gjorda av. Vänta på att primern torka enligt tillverkarens anvisningar etiketten
7.
Spraya ett brons färgen färg på ytan av varje hjul. Även billack som används för grillework och annan metall trim att göra ett bra jobb, det finns färger speciellt konstruerade för användning på bil hjul finns på de flesta bildelar återförsäljare. Vänta 10 minuter mellan varje lager färg. Beroende på tidigare färgen på din hjul, kan du behöva tillämpa flera lager av färg.
8.
Spray hjulet klarlack på hjulen. Klarlack ger glans och skyddar din nya lack. Vänta på pälsen torka i 10 minuter sedan ansöka på nytt. Många människor kommer att gälla åtminstone två lager klarlack för hjulet. Rådfråga klarlack tillverkarens anvisningar om rekommendationer.
9.
Att hjulen kan torka i minst 24 timmar i ett garage eller en byggnad innan du installerar dem på fordonet.


Relaterade artiklar


hur du tar bort streck för en 2005 Nissan Pathfinder
Hur får jag på baksidan av stereon i en 2001 chevy s10?
diy turbo grenrör
hur man stämmer en Lexus IS
1991 Pontiac sunbird marken effekter
hur du ansluter en stereo i en bil
hur man installerar en förstärkare till ett bestånd stereo
keramiska vs rostfritt stål rubriker
hur du tar bort stereon från en chevy blazer
hur man lägger på jeep bikini toppar