hur man bygger en monter bil laptop

hur man bygger en monter bil laptop

Många bilägare att deras bärbara datorer på väg resor, eller använda dem när stannade för att kontrollera riktningen. Installera en bärbar dator står i framsätet möjliggör lättare tillgång till den bärbara datorn. Laptop står kostar ofta uppåt på $ 300 dollar när de köps från en butik, men du kan bygga en själv från leveranser finns på någon järnaffär, med hjälp av PVC-rör och en trä bricka. Denna laptop montera kräver att din bil har en mugghållare, helst en nära armstödet mellan de två framsätena

Du behöver:.
Två 1-fot långa, 2-tums hela Straight PVC-rör.
Två 5-tums-långa, 2-tums hela 90-graders PVC armbågar.
PVC Pipe Cutters.
PVC-lim.
PVC Fläns.
Plywoodskiva.
Fyra bultar och muttrar.
Kardborrband.
Sander.
Penna.
Cirkelsåg.

anvisningar


1.
Anslut en 5-tums-långa och 2-tums hela 90-graders krök på någon sida av en rak längd av 1-fot långa, 2-tums hela PVC-rör så att ena armbågen ansikten uppåt och den andra pekar nedåt. Slip ena änden av armbågarna i mugghållaren. Bestäm från denna position om du vill klippa rakt PVC-röret kortare för att bättre passa i fronten på bilen. Detta steg visar förhandsgranskning av hur lång och hög montern kommer att vara i bilen.
2.
Skär en liten rak längd på PVC från 1-fot långa raka PVC. Denna mindre del kommer att gå in armbågen mot taket på fordonet, och kommer att lägga flänsen att facket vilar. Gör så lång PVC mellan 2 och 5 inches, inte för liten så att den inte passar i armbågen, och inte så länge att facket sitter högt i bilen.
3.

Limma PVC stå förhandsvisningen ihop med att ta en armbåge av vid en tidpunkt, sprider en tunn linje av PVC lim på den manliga slutet och sätter in det i den kvinnliga slutet. Den manliga slut är det slut som går i den andra änden av PVC. Dessutom sätter den mindre del av PVC i toppen inför armbågen, limning därefter. Låt PVC lim för att binda baserad på anvisningarna på flaskan.
4.
Montera en PVC fläns över en av 90-gradiga armbågar. Flänsen kommer att stödja den plywoodskiva, som kommer att skära ner till formen på den bärbara datorn och fungerar som ett magasin. Limma flänsen på 90-graders krök enligt samma metod som beskrivs i steg 2.
5.
Placera laptop på toppen av en plywoodskiva och spåra omkretsen. Detta ger dig längden och bredden av facket. Klipp ut denna form med en cirkelsåg. Om du inte har en, många hårdvara supercenters, som Home Depot och Lowes, hyra dem.
6.
Placera limmad ihop PVC montering armen i mugghållare och lägga plywood facket över flänsen. Välj var du vill binda flänsen med plywood facket, beroende på vilken position är den bästa plats i bilen. Troligtvis mitten av plywood facket är den bästa platsen. Använd pennan för att markera var du har valt flänsen för att montera med plywood facket.
7.
Ta med plywood facket och PVC-arm till ett arbetsbord. Med hjälp av en borrmaskin, borr tre eller fyra hål i flänsen läpparna med ännu utrymmen från varandra. Trace dessa hål på plywood facket där du har valt flänsen för att passa. Borra hålen i plywood facket.
8.
Rada upp hålen i flänsen med hålen i plywood facket. Sätt i en bult i varje av dessa hål. Skruva fast en mutter på varje bult för att dra åt flänsen med plywood facket.
9.
Lägg i två eller flera remsor av självhäftande kardborreband på botten av din bärbara dator. Tryck på laptop med plywood facket exakt där du vill att den ska vila. Motsatsen ansikte av lim kardborreband fastnar i plywood facket. Sätt ner 90-graders krök i mugghållare. PVC arm och kryssfaner facket utgör nu en monter för din laptop.

Tips och varningar


 • Slipa 90 graders krök i mugghållaren om du vill att den har snäv passning i mugghållaren utan att skada mugghållaren genom att skrapa den.
 • Anslut PVC bitar innan limma dem för att se om de uppfyller önskade passform.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en radio från en 2002 Dodge Durango
  hur du tar bort C-10 kontrollgrupperna
  hur hamn ett insugningsrör
  diy bilfilm
  hur man programmera en nyckel för en 2001 Ford Taurus
  bil larm jämförelser
  Hyundai Sonata bil förstärkare installation
  vad är en dimstrålkastare?
  hur du ansluter subs i bilen
  hur du tar bort en strålkastare lock på en 2001 mustang