hur du tar bort en fabrik radio från en 1999 Chevrolet Tahoe

hur du tar bort en fabrik radio från en 1999 Chevrolet Tahoe

Beståndet stereo i en 1999 Chevrolet Tahoe var en AM /FM stereo med en bandspelare, och några hade en extra CD-spelare monterat under kontrollerat klimat. Även som fungerade ganska bra under 1999, de flesta människor i dag vill att iPod-anslutningar och kanske en in-dash DVD-spelare. Du kan få dessa objekt och mer i en eftermarknad stereo, men det första du behöver göra är att ta bort lager stereo

Du behöver:.
Små mejselklingan Flathead


. 1.
Ställ parkeringsbromsen. Sätt ditt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "på". Sätt foten på bromsen och flytta Tahoe: s överföring till en lägsta läget. Luta styrstången ner till sitt nedersta läge.
2.
Dra bezel runt mätstickan klustret och stereo ut på instrumentpanelen med händerna. Luta bezel mot dig och koppla bort kablarna till strålkastarna växeln och några växlar ansluten till ramen i mitten av stereo. Om du har svårt att få ut selar, använder den lilla mejselklingan Flathead att skjuta i klippen. Dra bezel bort från instrumentpanelen och sedan flytta överföringen tillbaka till parken och vrid nyckeln till läge.
3.
Håll de två spakarna på sidorna av fabriken stereo med händerna . Dra stereo-ut och ta bort kabeln på baksidan med händerna. Använd den lilla mejselklingan Flathead att lossa anslutningar på baksidan om det är för svårt att driva med händerna.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en 2001 Mitsubishi Eclipse radio
hur man ändrar chocker på en Nissan lastbil
hur man återställer radio i ett 2005 GMC Canyon
hur man programmerar om en avlägsen post i en Cheva
hur man ändrar lågprofildäck till vanliga däck
Hur konvertera chevy 4,3 till E85
sätt att förbättra sval luft flöde i äldre bilar
hur du tar bort stereon från en 1991 toyota corolla
hur du tar bort en Mustang spoiler
hur man bygger en racerbil ur en 1990 mustang