hur du ansluter ljus släpvagn markör

hur du ansluter ljus släpvagn markör

En bil släpvagn ansluts till det elektriska systemet i bil som drar släpvagnen. Trailern tur, broms, och parkering lampsignaler arbeta tillsammans med bilen.

En stor släpvagn kan behöva extra belysning på natten. Belysning en släpvagn kan åstadkommas genom att fästa en eller flera positionsljus på sidorna av vagnen

Du behöver:.
Trailer elektriska sele
. Positionsljuset.
Röd elektrisk tråd.
Green elektrisk tråd.
Elektriska tång.
Skarv Terminalanslutningarna (4).


1.
Sätt den första skarven terminalen kopplingen över brun kabel på kabelstammen. Sätt den röda elledningar i skarven kontakten och crimp skarven terminalen i kontakt ledningarna tillsammans.
2.
Sätt den andra skarven terminalen kopplingen över vita ledningen på kablaget. Sätt den gröna elledningar i skarven kontakten och crimp skarven terminalen i kontakt ledningarna tillsammans.
3.
Kör röda och gröna kablarna till positionsljuset plats. Slip den tredje kontakten skarva terminal över den röda tråden. Sätt en av trådarna positionsljus i skarven kontakten och crimp skarven terminalen i kontakt trådarna ihop.
4.
Sätt fjärde skarv terminalen kopplingen över den gröna ledningen. Sätt de återstående positionsljuset tråden i skarv kontakten och crimp skarven terminalen i kontakt ledningarna tillsammans.


Relaterade artiklar


diy turbo konverteringar
hur man installerar en förstärkare till ett bestånd stereo
hur du ansluter en stereo i en bil
hur crimp ledningarna för en bilstereo
hur du uppgraderar radion för en 2003 Dodge RAM 1500
hur man koppla ihop en BlackBerry Curve med en 2008 RAV 4
hur man stämmer en Volvo S40
hur du ansluter en subwoofer & förstärkare till en bilstereo
hur man byter fälgar på en ’92 dodge stealth
hur du tar bort radio från en 1993 Ford Taurus