hur du ansluter bil dvd-spelare

hur du ansluter bil dvd-spelare

Många typer av DVD-spelare kan installeras i en bil. De tre grundläggande alternativen är installerade i instrumentpanelen, installeras i ett säte nackstöd och monteras på taket. Ansluta en DVD-spelare i bilen beror på vilken typ du får. Läsa alla anvisningar som följer med spelarens monteringssats starkt rekommenderat

Du behöver:.
Knife
Gummi cement.
Wrench.
Drill.
Skruvmejsel.

Installation


1.
Koppla bort bilens negativa batterikabeln. På flesta bilar är kabeln spännas fast på terminalen, lossa klämman muttern med en isolerad nyckel.
2
Byt bilstereo med DVD-spelaren om du har en Dash Mount modell -. bända bort kåpa bezel med platt verktyg, ta bort den stereons fästelement med en skruvmejsel eller nyckel, koppla ur stereo elektriska kontakter och ta bort enheten. Installera DVD och dess fäste i instrumentpanelen.
3.
Skär ett hål i sätet nackstöd om du har en nackstöd spelare. Använd spelarens monteringsramen som en guide att noggrant skära igenom läder och skum med kniv, gjutning hålet tills ramen passar in i den. Lägg hål att kablarna kommer in genom och installera spelaren i ramen.
4.
Borra ett takmonterade DVD-spelare i gaveln av taket med hjälp av en borrmaskin och installation kit's montering skruvar. Dessa skruvar är ofta inom spelarens montera. Borra ett hål i gaveln första så ledningarna kommer in genom den.

Ledningsdragning


1.
Dra ledningarna för DVD-spelaren till främre delen av bil. Ett streck monterade spelaren är redan på plats. För ett nackstöd spelare, Dra ledningarna ner stolens klädsel och längs brädan. För ett takfäste, rutt den bakom sänggaveln och ner A-frame trim pelare
2
Anslut spelarens makt tråd -. . Vanligtvis gula-till bilens ström källa. Route denna tråd genom brandväggen, lossa klämman för batteriets positiva kabel, montera kabeln leder på batteripolen och dra åt klämman med din nyckel.
3.
Fäst startmotorn tråd-vanligtvis den röda-till bilen startmotorn. Sätt i kabeln leder till en ledig hål i startmotorn elektriska kontakten.
4
Montera jordkabeln. -Den svarta-på en bra grund någonstans på bilen. Hitta en metall skruv på chassit, lossa det nog för att passa tråden bly under den och sedan dra åt skruven med skruvmejseln.
5.
Anslut den negativa batterikabeln.

tips och varningar


 • Många nackstöd spelare kräver gummi cement att fästa på ramen i hålet som skapats i nackstöd. Se till att cement är torr och ramen är säker i huvudstödet innan du placerar spelaren i den.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar fjärrkontrollen knappsats för en Toyota Avalon
  VW Jetta avgassystem tips
  hur du tar bort en bilstereo från en Toyota
  typer av sub-lådor
  hur man kan få hästkrafter i ett bestånd Honda
  hur du tar bort en bilradio i en 1993 Ford Ranger
  hur man hittar min kod bilradion
  bildäck köpa tips
  typer av fälgar
  hur du tar bort stereon från en chevy blazer