historia radarvarnare

historia radarvarnare

Radarvarnare skapades för att ge förarna en varning när polisen i området var med hjälp av radar teknik för att fånga speeders. Denna tidiga varning som förare möjlighet att sakta ner, körfält ändra eller ens stänga av en väg

Första Radar "Gun"

Teknik för att fånga speeders introducerades till polismyndigheterna 1956. Enligt RadarBusters. com tog första enheten två officerare för att fungera. Det ersattes av en enda person enhet i 1972-den första radarn "kanon", som hade en bekväm "Instant-on" trigger.

Första Radar "detektor"

Det var nästan 20 år mellan skapandet av de två personer polisens radar enhet och den första konsument radar detektor. I början av 1970-talet började lokala och statliga regeringar dramatiskt minska hastighetsgränser som svar på den arabiska oljeembargot i ett försök att spara gas. Som svar skapade amerikanska konsumenten Dale Smith den första radar detektor. Känd som "fuzzbuster," denna enhet berättade förare när polisen i området var med hastighet upptäcka utrustning.

Funktion

Radar vapen fungerar som sändare mikrovågsugn radio och mottagare. En radar sänder ut en signal som studsar på föremål i närheten-som din bil-och återvänder till pistolen. Hastigheten beräknas baserat på skillnaden mellan överförda puls och frekvensen av reflektion. Radar kanoner verka på en mängd olika frekvenser. En radar detektor söker de mest populära frekvenser och band att identifiera hastighetsfällor för förare.

Moderna Radarvarnare

Tre typer av radarvarnare är vanliga på marknaden idag. En "fjärrmonterade radar detektor" är den minst iögonfallande och kan inte ses av en polis (eller tjuv) men är dyrare. "Sladd detektorer" som är mest populära och kan anslutas till en cigarettändare och monteras på vindrutan. De är lätta att använda men är synliga för alla som söker en detektor. Den tredje typ av detektor-"Trådlösa detektorer"-helt beroende av batterier. Dessa enheter sparar energi genom att slå på och stänga av kontinuerligt, minska utbudet och effektiviteten i din detektor.

Överväganden

Flera frågor är förknippade med hjälp av radar detektorer. Radar kanoner kan plocka upp främmande vågor, som kan komma i konflikt med ursprung våg och ge falska resultat, besegra syftet med din radar detektor. Liksom, kan en särskild källa till vågen inte identifieras på distans, tolkning är kvar upp till radarobservatören-vilket skapar möjlighet för misstag och felaktiga biljetter. Slutligen kan vissa polisens radar kanoner upptäcka även radarvarnare som är olagligt i många stater.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en BMW 328 stereo
alternativ till turbo
hur du gör din egen sub 12-tums låda
hur du installerar en radio i ett 1995 nissan lastbil
kompressor typer
hur man sätter en eftermarknad stereo i en 2001 ford focus ZX3
hur man bestämmer betyg däck belastning
hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
hur man rengör en rock-det luftintag
Hur konvertera en gammal förgasarmotor bil att köra på E85 etanol