statens lagar för en hörapparat specialist

statens lagar för en hörapparat specialist

Eftersom hörapparater är medicintekniska produkter, reglerar Food and Drug Administration, mer känd som FDA, deras tillverkning och försäljning. Hörapparaten specialister måste följa alla regler och bestämmelser av FDA. Dessutom har varje stat sina egna riktlinjer för hörapparat specialister, som också måste följas.

Hörapparater artikel

hörapparaten regel sattes av FDA 1977. Regeln anger att en hörapparat specialist måste anmäla sin patient att det ligger i hans eller hennes bästa intresse att träffa en läkare innan du köper en hörapparat. Patienter som är över 18 får underteckna en medicinsk undantag uppger att de inte vill träffa en läkare.

Undervisning Broschyr artikel

En användare bruksanvisningen måste ges till alla patienter innan de köper en hörapparat. Guiden ska illustrera och beskriva hur man korrekt använder hörapparat och hur man tar hand om den. Den måste också lista reparation och underhåll av leverantörer för enheten

utfrågningen Brister

Vissa örat och brister hörsel -. Till exempel tinnitus, ett tillstånd som orsakar ringningar eller surrande i örat-kommer att kräva att en förhandling instrument specialist råda patienten att träffa en läkare omedelbart. Dessutom en onormal ben utveckling i örat, eller otoskleros, skulle kräva att patienten för att se en öronspecialist.

Delstatliga regler

Varje stat har sina egna regler om licensiering av hörapparat specialister. I Kalifornien, till exempel, måste du vara minst 18 år gammal, har en gymnasieexamen, och passera en skriftlig tentamen och ett praktiskt prov för att få en licens. Golden State har också en praktikants licens som gör att du kan arbeta under en licensierad hörapparat specialist innan du tar examen. Du måste ta de skriftliga och praktiska tentamina inom 10 månader börjar ditt lärlingsutbildning. Varje statens justitieministerns kontor kan ge konsumenter och blivande specialister hörsel instrument med särskilda statliga lagar.


Relaterade artiklar


hur man byter radion i en Ford Ranger
Hur får man en huggorm fjärrkontroll för att öppna en garageport
hur man installerar en kort kasta shifter på en Mustang 5,0
hur man tråd en stereo för 1998 chevy kavaj
instruktioner om du ansluter ett system bilstereo
hur man installerar en blåsa av ventil på en WRX
hur man bygger en sub box för en tio tums sub
fordon kamera installation
hur man airbrush en 1987 mustang
hur man installerar en bilradio i en 1990 Honda Civic