hur man tråd en förstärkare till ett bestånd stereo

hur man tråd en förstärkare till ett bestånd stereo

Anslutning av en förstärkare är ett säkert sätt att få bättre kvalitet från din fabrik eller lager bilstereon. Den fabriksinstallerade stereon ofta inte ger den makt som eftermarknaden system kan producera. En stereo som är underdimensionerad inte bara saknar volym, men klarhet. Det krävs en tydlig signal från stereon att driva högtalare i bilen till sin potential. Genom att lägga till en förstärkare, kan du uppnå en tydligare och mer kraftfullt ljud från bilens stereoanläggning utan att behöva uppgradera din radio eller högtalare.

Du behöver:
skiftnyckel eller tång
. Förstärkare kabelsats.
Kabelstam adaptern.


1.
Öppna suffletten för att komma åt batteripolerna.
2.
Lossa bultar som håller negativa och positiva batterikabel till sina respektive plintar med skiftnyckel. Ta bort den negativa batterikabeln från den negativa post och vila bort från batteriet. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på den positiva batterikabeln. Dra åt bulten med nyckeln för att säkra förstärkaren ledningarna till pluskabeln inlägget.
3.
Dra säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut strömkabeln från förstärkaren satsen in i ringen terminalen och dra kabeln i kabinen på fordonet.
4.
Bort radion från bilens instrumentbräda. Koppla stereo ledningar från däck och ansluta ledningarna till ett kabelnät. Anslut selen leder till baksidan av stereon. Anslut kablarna amp ledningar i kabelnätet adaptern.
5.
Feed förstärkaren kablarna till platsen för stereo. Feed kablarna genom baksidan av stereon montering dockan och ner genom baksidan av instrumentpanelen. Kör kablar från botten baksidan av instrumentpanelen, under mattor, till förstärkaren. Rådgör med din fordonsreparationer handbok för förfaranden för tillgång till området under mattan.
6.
Installera bilens stereo. Följ procedurerna se bilens reparationshandboken.
7.
Kör strömkabeln från fordonets batteri till förstärkaren. Lyft mattor, enligt din reparationshandbok, för att dölja kablarna.
8.
Anslut strömkabeln till lämplig ingång på förstärkaren och anslut kablarna förstärkaren signalen till motsvarande uttag på förstärkaren.
9.
Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren och en bult eller skruv nära förstärkaren. Välj en grundstötning källa som är mindre än 20 inches från förstärkaren och direkt ansluten till ramen av fordonet. Återgå till motorrummet.
10.
Placera den negativa klämman batterikabeln på den negativa batterikabeln post. Dra åt klämman till posten med nyckeln. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen (ansluten till den positiva bly). Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man byter en stereo i en 1998 Toyota Tacoma
hur man programmerar en garageportöppnare för en 2003 BMW
Hur tar jag bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring?
Hur tråd du subwoofers till en enda kanal förstärkare?
hur tråd enda subs talspole
hur du tar bort en stereo i en Ford Taurus
Bilstereo: hur man installerar en subwoofer i ett 94 jeep
hur du kan få en dubbel DIN stereo i en Subaru Legacy
reparation och avlägsnande av svart krom
vilka program hjälp att designa måla system för bilar?