hur man bygger en egen tolv’’sub rutan

hur man bygger en egen tolv’’sub rutan

Bygga en 12-tums subwoofer låda på egen hand för ditt fordon kan spara stora belopp i både arbets-och installationskostnader. En subwoofer låda är en inhägnad tänkt att den faktiska subwoofer (en högtalare) och dess ledningar och ge fordonet med en överlägsen ljudupplevelse. För att slutföra bygget, allt som behövs är rätt verktyg och instruktioner om hur slutföra processen

Du behöver:. .
Fiberboard
Måttband.
Penna.
Tabell såg.
Carpenters lim.
Jigsaw.
Borrmaskin.
Hammer.
Skruvmejsel.
Razor.
Drevning pistol.
Caulk.
Skyddsglasögon.
Polyfill.


1.
Mät längd och bredd av subwoofern och dra de nödvändiga dimensioner som kommer att behövas för den ruta på bitar av fiberskivor. När konturerna har upprättats, använd ett bord såg och klippa ut de nödvändiga mått. Klipp två bitar av träfiberplatta i 14 tum med 30 tums bitar för att fungera som fram-och baksidan av subwoofern rutan. Klipp ytterligare två stycken i 14 tum med 30 tums bitar att fungera som de övre och nedre delar till boxen. Skär de två sista styckena på 14 tums med 12 cm bitar som skall ligga till sidostyckena.
2.
Place timmermans lim längs kanterna på de två bitar av träfiberplatta som kommer att skapa den första gemensamma och tryck ihop bitarna tätt. Fäst bitarna ihop med den borrmaskin. Nails bör tillämpas endast var 3 inches eller så under byggtiden. Fyll i resten av lådan med samma process. Montera inte ljudskärm ännu. Den ljudskärm är framdelen av inneslutningen (en av de 14-tums med 30 delar som nämns ovan) som kommer att hålla ansiktet på subwoofers på plats.
3.
Caulk varje gemensamt av höljet med en täta pistol. Kör pärlor av täta längs varje gemensamt att se till att rutan är ordentligt försluten. När fogtätning är klar, fäst ljudskärm på framsidan av skåpet.
4.
Rita ansikte subwoofern på baffeln ombord med hjälp av en penna. Gör 3 /8 tum förrätt hålen med borrmaskin och använd en sticksåg att noggrant skära ut ett spår av subwoofern. Placera kisel tätningsmedel på ett av fingrarna och köra material över lederna i baffeln styrelsen att säkra det på plats. När fogarna har förseglats, täcka insidan av lådan med 1 till 2 inches polyfill. Den polyfill kommer att se till att rutan är helt tät och ger optimal ljudupplevelse.
5.
Använd sticksåg för att skära en liten 1-tums av 1-tums hål på baksidan av subwoofern rutan så att högtalarkablarna kan köra från boxen till bilens stereo.


Relaterade artiklar


hur man installerar en bilstereo i en 94 chevy
hur man installerar en x-last bil upp transportören
hur du ansluter en DVD-spelare i en 2002 Mitsubishi Galant
effekterna av lera däck
hur man programmerar en bil fjärrkontroll till en jeep
hur man hittar min kod bilradion
hur du installerar trailern ljus för en 2002 cherokee grand
konvertibla registreringsskylt idéer
hur du tar bort en stereo i en Mitsubishi 3000
hur man byter stereo på en 2003 Hyundai Sonata