hur du tar bort värmen styrsystem från en Toyota 4runner

hur du tar bort värmen styrsystem från en Toyota 4runner

Den värme och luft kontroller på Toyota 4Runner är monterade på mittkonsolen under eller över radion, beroende på årsmodell. Du kan behöva ersätta kontrollpanelen om den är bruten. Du kan också behöva ta bort 4Runner fabrik radio. Den värme och luft kontroller måste tas bort innan du tar bort radion, även om många andra paneler och komponenter måste också komma bort

Du behöver:. .
Tänger
Bänd verktyg.
Phillips-skruvmejsel.

1989 till 1995 Toyota 4Runner


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln av säkerhetsskäl. Använd en tång för att ta bort muttern från kabeln. Lyft kabeln från batteriet.
2.
Flytta värme och luft brytaren till "Off". Fatta stadigt tag i fyra switch rattarna. Dra åt rattarna bort från kontrollpanelen för att exponera stavar.
3.
In ett trim verktyg (helst i plast eller nylon) i det nedre högra hörnet av värme och luft-kontroll panelen. Bänd nedåt till att bända loss hörnet av panelen.
4.
Tag i kontrollpanelen och dra bort den.

2003 till 2007 Toyota 4Runner


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln för säkerheten. Använd en tång för att ta bort muttern från kabeln. Lyft kabeln från batteriet.
2.
Öppna locket lagring under värme och luft-kontrollpanelen. Ta av Phillips-skruv i det övre hörnet av förvaringsutrymmet. Detta är den enda skruv som monteras på kontrollpanelen.
3.
Tag i kontrollpanelen ordentligt. Dra båda sidor av det bort för att frigöra de klipp som håller den på plats. När panelen lossnar, kommer du att märka att det är ansluten till elektriska anslutningar. Koppla dessa anslutningar för att ta bort panelen.

Tips och varningar


 • Skjut värme och luft-kontrollpanelen tillbaka på plats för att ersätta det. Klippen kommer att på nytt engagera. På 1989 till 1995 modeller, se till att ersätta kontrollvreden. På 2003 till 2007 modeller, kom ihåg att ersätta Phillips-skruv i förvaringsutrymmet.


 • Relaterade artiklar


  JL vs kicker subwoofer
  hur man gör backup kamera vistelse på tundran
  Skillnaden mellan marina motorblock och gata motorblock
  hur man installerar en främre stag bar i en ’98 medborgerlig
  hur man installerar en bilstereo i en 1994 ford explorer
  billiga sätt att sound-döfva en bil
  hur man tråd i en stereo till din pickup
  chevy small block vs Big Block
  hur man installerar Corsa rören i en 2005 corvette
  hur man får Focus RS delar för en fokusering SVT