hur du tar bort ratten i en 2002 GMC Sierra

hur du tar bort ratten i en 2002 GMC Sierra

Ratten i en 2002 GMC Sierra levereras med krockkudde monterad i mitten av hjulet. Borttagning av ratten måste ta bort airbag, som kräver viss försiktighet så att du inte av misstag stänga av krockkudden och orsaka skada. När krockkudden är ur vägen, kan ratten tas ur i ca 10 minuter

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
. Hex-head knappsats.
Ratt avdragare set.
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats.


1.
Öppna huven. Ta bort terminalsidan inlägget från den negativa sidan av batteriet med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Låt lastbilen att sitta utan batteriet anslutet i minst 10 minuter.
2.
Lokalisera de två hålen på baksidan av ratten. Placera en av HEX-huvudet nycklarna i ett av hålen i baksidan av ratten och skjut den mot baksidan av lastbilen tills krockkudden hoppar ut av den sida av ratten. Upprepa processen på andra sidan om ratten, dra sedan krockkudden ur ratten. Koppla ur krockkudden selen från baksidan av krockkudden, med händerna. Bär krockkudden ansikte upp över till en förvaringsplats, borta från eventuell statisk elektricitet. Ställ in den i lager med horn knappen pekar mot celling.
3.
Skruva loss centrumskruven på ratten med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Placera i mitten av ratten avdragare på styraxeln i mitten av ratten. Trä de två bultarna som följer med ratten avdragare i de två gängade insatser på vardera sidan av rattstången. Dra mitten av ratten avdragare med 1/2-tums Ratchet och uttaget tills ratten dyker upp i rattstången.

Tips och varningar


 • Ta aldrig en airbag utan att först koppla strömmen till fordonet. Annars riskerar du allvarliga skador.


 • Relaterade artiklar


  hur hög polera aluminium fälgar
  hur man byter en radio fabrik banbrytande
  Hur konvertera en gammal förgasarmotor bil att köra på E85 etanol
  hur man installerar en bilstereo i en 1993 Thunderbird
  hur du tar bort en Mazda 626 stereo
  hur man byter 300c gunga länkar bar slut
  hur du installerar en stereo i en 2005 Ford F-150
  hur man byter en trasig kabel på ett varna vinsch
  bästa subwoofern & amp system
  eftermarknadsprodukter för mini lastbilar