hur du tar bort en digital klocka i en ’93 Honda Civic

hur du tar bort en digital klocka i en ’93 Honda Civic

I 1993 års Honda Civic, liksom många äldre fordon, har en fristående digital klocka. Denna klocka är monterad på instrumentpanelen ovanför radion. Klockor i nyare bilar är oftast en del av fabriken radion. Med några enkla verktyg kan du ta bort den digitala klockan på cirka 15 minuter-för att ersätta den eller göra andra ändringar. Förfarandet är tillämpligt på den sedan, coupé och kombi

Du behöver:. .
Tänger
Bänd verktyg.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från sin terminal med en tång. Den negativa batterikabeln är svart och markeras med ett "-" tecken. Vänta 10 minuter innan, för att avaktivera krockkuddar.
2.
Ta bort akut-blottare byta från under den digitala klockan. Sätt en plast bända verktyg runt kanterna. Lever den försiktigt att den hoppar ut.
3.
Ta bort skruvarna från instrumentet-cluster panel. Denna panel sträcker sig från hastighetsmätaren till mitten ventilerna. Med den borttagna skruvarna, dra bestämt panelen mot dig för att ta bort den.
4.
Koppla ur fyrstifts elektrisk anslutning bakom panelen att skilja panelen från instrumentbrädan.
5.
Hitta skruvarna som monterar digital klocka till panelen. Titta på baksidan av panelen. Ta bort dessa skruvar och skjut digital klocka ut.

Tips och varningar


 • Om du byter ut klockan, montera den på plats med skruvarna, anslut den elektriska sele och sedan tillbaka panelen och nödläge blottare switch. Avsluta med att återansluta den negativa batterikabeln.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort dörrsidorna på en 2005 GTO
  hur du tar bort en dörr panel från en 1995 gmc 1500 lastbil
  Hur får man bort en stereo fabrik bil i en Nissan?
  system för att förbättra gas körsträcka
  Vad gör en bakre spoiler?
  hur man kan spara snabbvalsstationer i en 2001 Grand Cherokee
  hur du tar bort ett lager radio från en 2004 Hyundai Elantra
  krom hjul problem
  hur tråd enda subs talspole
  hur man köper lågprofildäck