hur du tar bort cd-spelare från en 1997 4runner

hur du tar bort cd-spelare från en 1997 4runner

Beståndet däcket under 1997 Toyota 4Runner hade inte en massa alternativ, men det bästa var en CD-växlare monterad i den bakre delen av SUV. Om du vill uppdatera ditt lager stereo med något mer modernt och up-to-date, kan du göra det bara genom att ta bort det gamla däcket och installera en ny. Borttagning av beståndet CD-spelare bör ta cirka 15 minuter att göra korrekt

Du behöver:.
Kryssmejsel
. Hook verktyg.


1.
Öppna upp armstödet dörrpanelen med händerna. Avlägsna kåpa kring parkeringsbromsen använder händerna för att lyfta upp och släpp klippen. Lyft upp trimma runt Växelspak med händer och släpp klippen på samma sätt.
2.
Dra klimat vreden från instrumentbrädan. Placera kroken verktyget bakom klimat kontrollpanelen och dra verktyget mot dig för att ta bort panelen klimatkontroll. Ta bort skruvarna bakom panelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra på ramen av instrumentbrädan med händerna för att lossa klämmorna.
3.
Skruva radion från instrumentpanelen med skruvmejseln. Dra ut av däcket och dra ledningar och antenn sladden från baksidan. Skruva loss stereon från monteringsfästena med skruvmejseln.


Relaterade artiklar


hur man installerar HID Xenon ljus
hur du tar bort radion i en s2000 honda
hur man installerar en bilstereo på en Cheva Beretta
fördelarna med en kompressor
hur man tråd ett rör bazooka bas till ett bestånd Jetta radio
Hyundai Tucson radio avlägsnande
skillnader mellan en taklucka och en moonroof
hur man spelar mp3-filer via USB ptid 5800
hur du kan få radio högtalare i din bil
Hur du knyter din universella bilklädslar?