Dodge Neon installation bilstereo

Dodge Neon installation bilstereo

Dodge och Plymouth Neon levereras som standard med en AM /FM stereo och single-skivors CD-spelare. Det finns massor av alternativ genom Chrysler Corporation och eftermarknad källor för billjudutrustning. Välj den stereo som passar din budget och din musikaliska preferenser i åtanke de andra komponenterna du kan ha som en del av din stereoanläggning. När du valt din stereo, förbifartsleden erbjuda installation av enheten genom en ljud professionellt. Med rätt adapter kan du installera din nya stereon i Dodge Neon.

Du behöver:
10 mm nyckel
. 10 mm hylsa och köra.
Kabelstam adapter.
Frontplatta adaptern.


1.
Lyft huven på Neon och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen. Använd en skiftnyckel för att lossa kabeln klämman tills du kan ta bort kabeln från batteriet helt och hållet.
2.
Ta instrumentbrädan som omger stereo och klimat-vreden på nedre hörn och dra bort den från instrumentpanelen. Panelen kommer att släppa från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan tills ominstallation.
3.
Bort de två 10 mm bultar på vardera sidan av stereo fästet med 10 mm hylsa och köra.
4 .
Skjut Neon s fabriksinstallerade stereo från stereo montering dockan. Koppla loss bindemedel anslutna till uttagen på baksidan av beståndet däck. Dra den svarta antennkabeln från baksidan av fabriken stereo.
5.
Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Adaptern leder kommer att vara färgkodade för att visa var rätt anslutningar till Neon's stereo elinstallation bör göras.
6.
Placera frontpanelen adaptern till den lediga stereo montering docka i Dodge Neon instrumentbräda. Skruva i de två 10 mm bultar på vardera sidan av adaptern.
7.
Anslut Adapterkablage leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan av eftermarknaden stereo.
8.
Skjut in den nya stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats.

9.
tillbaka instrumentbrädan runt stereo montera och klimatkontroll. Tryck ordentligt runt ytterkanten av panelen för att knäppa den på plats.
10.
Byt ut negativa batterikabeln klämma på den negativa batterikabeln. Dra kabelns klämma till Neon batteri med nyckeln. Stäng Dodge Neon huva.


Relaterade artiklar


hur man beräknar däckstorlek för 22,5 "fälgar
hur hög polera aluminium fälgar
hur man programmerar fjärrstyrning för 2003 gmc
hur man tråd en bil förstärkare & subwoofer
hur du tar bort stereon från en 2003 Honda Civic
hur du tar bort en Hyundai Elantra bilstereosystem
hur man kan öka eller minska effekten i en kall luftintag
system för att förbättra gas körsträcka
Ta bort och installera en bilstereo i en 1997 maxima
GFX marken effekter