hur man tråd i en stereo till din pickup

hur man tråd i en stereo till din pickup

Installera en stereo i din pickup kan utgöra samma utmaningar som finns när du installerar en bilstereo i en bil eller annan typ av bil. Välja en kompatibel stereoanläggning är viktigast när de avgör vilka stereo att installera. Välj en eftermarknad stereo som kommer att erbjuda de funktioner och prestanda som matchar dina behov och adaptrar köpa för att ansluta enheten till bilens stereo kablar. Välj från eftermarknaden installation kit som finns, det kit som är specifik för din bil modell eller en universell adapter som ansluter till ditt fordon.

Du behöver:
Skiftnyckel
. Phillips-skruvmejsel.
Kabelstam adaptern.


1.
Lyft huven på pickup för att komma åt batteriet. Lossa muttern som håller den negativa kabeln till den negativa batteripolen leder med skiftnyckel. Ta bort minuskabeln från ledningen efter att undvika kortslutning i elsystemet under installationen.
2.
Ta viktigaste instrumentbrädan på pickup instrumentbrädan, antingen hörnet ovanför instrumentbrädan ventilen. Dra panelen bort från instrumentpanelen för att frigöra klämmorna på baksidan av panelen. Dra panelen bort från instrumentpanelen genom hela längden på instrumentbrädan och som panelen åt sidan när den har avlägsnats.
3.
Ta bort de två skruvarna som håller fabriken stereo i stereo monteringsfästet. Använd en Phillips-skruvmejsel för att ta bort skruvarna och lagra dem för installation av eftermarknaden stereo.
4.
Dra beståndet stereo från stereo hållaren och koppla loss stereon ledningar ansluts till bakre radiopanelen försäljningsställen.
5.
Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter. Konsultera sele handbok för en illustration som visar var lämpliga anslutningar skall göras.
6.
Anslut adaptern kabelnätet leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut tillbaka antennkabeln till FM-antennen uttaget på höger sida av stereons baksida
7.
Skjut in den nya stereon i stereo fästet av pickup. Byt ut skruvarna på varje sida av stereon fästet.
8.
Placera stora instrumentbrädan på plats bredvid instrumentbrädan. Tryck på en sidan av panelen att åter engagera klämmorna på baksidan av panelen. Arbeta med händerna över streck, trycker hårt mot instrumentbrädan för att knäppa den på plats igen.
9.
Tillbaka negativa batterikabeln klämma till den negativa batterikabeln post. Dra åt klämman till posten med nyckeln.


Relaterade artiklar


hur man installerar en bilstereo i en 1998 nonchalant
hur man tråd en ny bil antenn
racing bladfjädrar tips
hur man sätter rubriker på en 1998 Mustang GT
hur du tar bort en radio från en 2002 Dodge Durango
hur man installerar en främre stag bar i en ’98 medborgerlig
hur man programmerar en Chrysler 300M garageportöppnare
Kaliforniens lagstiftning på kalla luftintag
hur man installerar en amp i en 1999 Ford F150
hur du tar bort en radio från en 1993 Silverado pickup