hur man tråd en amp & sub i ett eclipse

hur man tråd en amp & sub i ett eclipse

Lägga till en förstärkare och och par subwoofers till din Mitsubishi Eclipse är ett perfekt sätt att anpassa och förbättra din stereoanläggning. Förstärkaren och subwoofern ska placeras i bakluckan på Eclipse, och alla ledningar kommer att behöva styras till baksidan av stereon och batteriet från stammen. Det finns ett hål i brandväggen på passagerarsidan som gör att förstärkarens effekt tråd att vägledas in i motorrummet och upp till batteriet. Vem som helst kan utföra detta jobb i en timmes tid.

Du behöver:
Avbitartång
. Högtalarkabel.
Avisoleringstänger.
Skruvmejsel.
8 gauge förstärkare tråd.
RCA-kablarna.


1.
Klipp 2 remsor av 2 meter högtalarkabel med avbitare. Skala ändarna på högtalarkablarna med Avisoleringstänger. Sätt i ledningarna i anslutningar på baksidan av subwoofern box i det motsvarande anslutningar. Guide högtalarkablarna till förstärkaren anslutningar. Sätt in högtalarkablarna till motsvarande anslutningar på förstärkare och dra åt förstärkarens anslutningar med hjälp av skruvmejsel.
2.
Klipp 4 fot av 8 gauge amp tråd och band båda ändar av kabeln med hjälp av Avisoleringstänger. Anslut ena änden av att kabeln till jordanslutningen på förstärkaren och dra åt anslutningen på förstärkaren med hjälp av skruvmejsel. Anslut den andra änden av att ledningen till metallram Eclipse använder en metall skruven på chassit. Lossa skruven med skruvmejseln, och placera tråden slut under kanten på skruven. Dra åt skruven vid ramen.
3.
Klipp 12 meter av den 8 gauge amp tråd med hjälp av tråd fräsar, och band båda ändar av kabeln med hjälp av Avisoleringstänger. Anslut den ena änden på den tråden i strömanslutningen på förstärkaren och dra åt förstärkarens anslutningen med hjälp av skruvmejsel.
4.
Anslut RCA-kablarna i den färgade ingångar på förstärkaren motsvarande med de färgade anslutningarna på RCA kablar. Guide den 8 gauge förstärkarens ström kabel och RCA-kablar längs passagerarsidan av Eclipse till fronten passagerarsidan foten område. Tuck kabeln bakom den bakre sidopanelen, bakom baksätet och panelerna golvet för att dölja kablarna.
5.
Leta reda på passagerarsidan streck skruvarna under instrument och ta bort skruvarna med hjälp av skruvmejsel. Dra streck fram emot att få tillgång till baksidan av stereon. Anslut RCA-kablarna i baksidan av stereon i deras motsvarande anslutningar. Byt streck till sitt ursprungliga läge och säkra streck på ramen med skruvarna och skruvmejsel för att dra åt skruvarna.
6.
Dra passagerarsidan golvet täcka bort av branden vägg och stoppa in RAC kablar under locket. Dra ut kontakten ur elden väggen och vägleda 8 Wire Gauge amp in i motorrummet. Byt golvbeläggning till sitt ursprungliga läge.
7.
Öppna huven på Eclipse och leta reda på förstärkaren makt tråd. Guide förstärkaren kabeln till batteriet och ansluta kabeln till batteriet med en batteri-kontakten.


Relaterade artiklar


smidda vs gjutna aluminiumhjul
hur du tar bort Toyota 4-runner dörr stötfångare
hur du anpassar grillen på en stor rigg med dekaler
hur man installerar en hiss grind
krom hjul problem
hur du ansluter en subwoofer till en bilstereo
hur man uppgraderar en Subaru Outback stereo
Hur berätta om du har en GPS magnet på din bil
hur man kan anpassa en Ford Windstar garageportöppnare
drevdrivning timing nackdelar