hur man installerar en bil antenn för XM Radio

hur man installerar en bil antenn för XM Radio

Satellitradio fick sin början i Nordamerika under 2001 genom att överföra programmering till satelliter. XM Radio är en satellit radiotjänst är tillgänglig genom prenumeration för ditt hem, bil eller personligt bruk. När du har din utrustning (finns i många lågprisbutiker) och har skrivit flera lyssningspreferenser finns tillgängliga, inklusive musik, prat, nyheter och sport, alla med minimal reklam och reklam. Om du väljer XM Radio för din bil, måste en extern antenn monteras utanför passagerarutrymmet för bästa mottagning.

Du behöver:
Sponge
. Handduk.


1.
Välj ett metall plats på utsidan av bilen för att fästa magnetiska antenn, helst på taket nära fram-eller baksida glas. Välj en plats där XM Radio antennen inte kommer att försvåras av takräcken eller andra antenner.
2.
Rengör området du har valt för din antenn av någon smuts eller grus med vatten och svamp. Torkas torr området med handduk.
3.
Försiktigt ned antennen till din valda plats. Välj en annan plats om den magnetiska basen på antennen inte följer ytan.
4.
Dra antennkabeln nära utanför övre kanten av främre eller bakre glas. Bänd upp kanten av gummi fönster gjutning med en nagel och slip kabeln under så att den inte buffé när bilen är i rörelse och eventuellt skada bilens lack.
5.
Open närmaste dörr och kör kabeln längs dörren bågen, glider kabeln under kanten av gummi luckan. Dra kabeln över botten av dörren tätning och in i kupén.
6.
Stoppa kabeln under mattkanten eller en golvmatta.

tips och varningar


 • Korsa inte tätningen gummiluckan i toppen med antennkabeln eller en vattenläcka kan utvecklas. Tuck kabeln under dörren tätning hela vägen till botten, sedan korsa lucktätningen och in i kupén.
 • Låt inte överflödig kabel att ligga på golvet framför förarsätet. Kabeln kan härva i gaspedalen och bromspedalen och orsaka en olycka. Knyt upp överflödigt kabeln till undersidan av instrumentpanelen, där det kommer att vara utom synhåll och ur vägen.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla
  hur man byter radion på en 1997 Toyota Camry
  hur man kan måla plastdetaljer
  bästa subwoofern & amp system
  hur du spelar musik på ett Bluetooth-bilstereo
  hur du tar bort bilradion från en Mercedes-Benz B-klass
  hur man installerar eftermarknaden stereo på en 1996 Jeep Grand Cherokee
  Hur du tar ut ett 1996 accord bilstereo
  hur kan man få en bils fjädring
  hur man programmerar en Keyless fjärranslutna posten sändare